NOU - Povestiri
Home / (Pro)stirea zilei / Inca o “fata lu’ tata” in Parlament.

Inca o “fata lu’ tata” in Parlament.

Cum se umple Parlamentul de fete cinstite, de intelectuale! Viitorul suna bine rau de tot!
Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, în prezent trimisă în judecată într-un dosar de corupţie, s-a dat intr-o zi jos din pat. Apoi a facut o sedinta foto in chiloti si si-a zis: “ba, da’ deputat nu ma fac si eu? Ca tot ma ancheteaza oamenii astia rai de la DNA!”
Legenda spune ca in dimineata aceea, Andreea si-a concediat fotograful si a sters aproape toate pozele sexy cu ea. Dupa modelul nepoatei lui Pandele, care i-a spus: “De azi esti fata mare! Negi orice aparitie sexy, orice dovezi ar avea! Repeti dupa mine: Photoshop! Photoshop!”
Si Andreea a candidat din partea PSD Prahova, de pe pozitia a saptea.
Bine, bine, dar PSD Prahova are doar 5 mandate, veti spune!
Eeee, aici e smecheria. Se urmeaza pasii:
1. Un deputat se retrage. Primarul comunei Cornu, isi aduce aminte ca are treaba la primarie si renunta la functia de deputat. Inainte de alegri avusese o scurta amnezie, dar… unele pastile chiar au efect miraculos.
2. Al doilea deputat se retrage. Ludmila Sfârloagă (PSD), în prezent vicepreşedinte al CJ Prahova, s-a gandit si ea mai bine si si-a spus: “M-am razgandit. Mai bine raman la Prahova! Eu si uitasem ca am candidat la Parlament.”

 3. Doamna Andreea ajunge in Parlament! Pe principiul asta, al retragerii celor  alesi, data viitoare o vom vota pe Daniela Crudu, de pe pozitia 100.( Nu ca ar fi ceva rau, la ce specialisti in legi avem acum acolo). Pe primii 99 ii face ea sa se retraga.

Fosta domnisoara Andreea Cosma este inculpat în dosarul deferit justiţiei de DNA Ploieşti în care este acuzată de complicitate la abuz în serviciu. Dar are reale calitati sa ne reprezinte in Parlament, iar zilele acestea se va produce minunea. Ce calitati are? Priviti:
f

O sa spuneti: bine, dar de ce nu a candidat doamna Andreea direct pe pozitia 3 sau 4, ca sa intre direct in Parlament. Vedeti? Aici e toata smecheria. Toataaaaaa presa ar fi fost pe dansa. Nu stiu cat ar fi deranjat-o aceasta atentie, dar sigur dadea rau la imaginea partidului.

Indrazneste sa crezi, romane! Si iubeste-o! In mainile ei sta viitorul tau! Si in ale ei.

Citeste si: Povesti pentru oamenii mari.

AI CARTE, AI PARTE! “Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte: “-Pi*da mă-sii, iar bruiază semnalu’ nenorociții ăștia de securiști! F*tu-i în cur pe mă-sa!
El e tata. Injuratura cu curu’ si cu mă-sa, ani de zile m-am chinuit să înteleg ce vrea să zică. Chiar și când am inteles cuvântul cu “f”, tot nu pricepeam cum voia tata să f*tă în cur un securist pe care să îl urce în spatele mamei lui.
-Întotdeauna securiștii ascultă ce vorbești la telefon, bombănea tata și dădea volumul radioului mai încet.
O bună bucată din copilărie am crezut că un securist este un pitic care locuiește în interiorul telefonului nostru. După ce adormeau ai mei, mă trezeam noaptea, ridicam receptorul și șopteam:
-Hei, securistule, ai mâncat azi? Ești bine? Vezi că tata vrea să te fu*ă în cur mâine! Vrei să îţi dau un fursesc și să-ţi citesc o poveste, securist mic?
Mama n-a ințeles niciodată de ce receptorul telefonului nostru era plin de firimituri dimineaţa.”

cover_blogb

Check Also

romanii

Porcaria numita: “imi bat copilul, altfel nu invata!”

Sase romani din zece considera ca e in regula daca iti mai bati copilul din …