NOU - Povestiri
Home / (Pro)stirea zilei / Mai sunt si primari buni: „Cei care primesc ajutorul social nu primesc banii dacă nu deszăpezesc câte 3 gospodării ale bătrânilor!”

Mai sunt si primari buni: „Cei care primesc ajutorul social nu primesc banii dacă nu deszăpezesc câte 3 gospodării ale bătrânilor!”

Primarul din comuna nemteana Iecusesti a luat o decizie fără precedent: “asistaţii care primesc ajutor social nu vor fi trecuţi la plată pe această lună dacă nu deszăpezesc minim 3 gospodării ale bătrânilor din comună.  Mai mult, după ce le curăţă curtea de omăt şi fac cărări spre anexele gospodăreşti, aceeaşi asistaţi trebuie să-i ajute pe bătrânii respectivi şi cu aprovizionarea cu alimente sau medicamente şi, de asemenea, să le ducă şi lemnele de foc din magazie în casă sau pe prispă.”
Pe contul de facebook al primarului au aparut deja postari ale celor care beneficiaza de ajutor social.
Sau rapoarte de activitate, cum le-ar zice corporatistii:
pa
Pe principiul “una e sa nu gasesti de munca, alta e sa fii puturos”,  mi se pare ca omul a avut o superidee! 
Ce ziceti? O mai aplica cineva?
AI CARTE, AI PARTE! “Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte
“Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

rrrr

 

sursa:vestea.net

Check Also

tru

Cel mai bun turnator are nota cea mai mare la Olimpiada!

Daca esti elev eminent si participi la Olimpiada de Limba Romana, tot ce ai de …

Leave a Reply