1. Nimeni nu a reusit sa isi dea seama de unde vine, in Romania, traditia coarnelor de ren agatate la masina. Unii spun ca vine din Scandinavia, altii sustin ca din indeparatul Pol Nord. Dar cei mai multi stiu ca de la Dragonul Rosu.
  2. Se spune ca un ren a vazut odata o masina cu coarne pe ea si s-a indragostit de acest fake. Asa cum unii barbati se indragostesc de Bianca Dragusanu.
  3. Sunt doua tipuri de oameni: cei care isi pun coarne rosii si cei care pun coarne maro. Nu este nicio diferenta intre ei, am vrut doar sa spun ca unii „cornisti” nu sunt chiar atat de fraieri si deosebesc rosu de maro.
  4. Multi „cornisti” cred ca aceste coarne de ren sunt autentice, prinse de vanatorii de reni de plus, in padurile Canadei. Nu toti sunt atat de naivi! Unii stiu ca ele provin de la renii din padurile Norvegiei.
  5. Altii sunt convinsi ca ele sunt obtinute din coarnele de melc bouresc care au urmat un tratament intensiv cu Viagra.

6. Sunt coarne de ren care fac matreata. Acestea trebuie duse la coafor de doua ori pe saptamana, dar in perioada asta e greu sa gasesti programare si sa te strecori printre baieti.

7. A aparut si varianta pentru vegani, din muschi de copac. Dupa ce trec sarbatorile, acestia pot pune sare pe ele si le pot consuma.

8. Viorica Dancila avea coarne de ren la masina. Si cu asta cred ca am spus tot.

9. Unele coarne de ren nu sunt agatate la masini doar pentru ca e sarbatoare. Ele pur si simplu indica faptul ca in masina aceea e un fraier pe care il insala nevasta.

10. Sunt si coarne care par reale. Atat de reale incat posesorii masinilor isi imagineaza ca au sanie fermecata si incearca sa zboare peste Dambovita.

11. Hipsterii pun barba coarnelor de ren de pe masini, ca sa nu fie mainstream.

12. Unele coarne de ren, cele care se refolosesc de la an la an, au nevoie de zgarda de purici. Si ei, dar uneori si posesorii lor. Trebuie sa ajunga de urgenta la veterinar! Si cornele, si posesorii.

13. Cei carora le plac coarnele de ren au gusturi fine. Ei cred ca e frumos sa ai un cal mare de plastic in mijlocul sufrageriei, sa iti pui un peste de sticla pe televizor, sa mergi in egari pe strada si sa te casatoresti cu Pandele.

14. Coarnele de ren care naparlesc trebuie duse la psiholog. In general, ele pierd blana pe fond de stres si de la prea multe colinde care rasuna de prin masini inca de prin luna octombrie.

15. Coarnele de ren de pus pe masina nu fac paduchi! Pentru ca au si paduchii mandria lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *