Pachetul Silviu Iliuta

Bai, deci daca nici asta nu e maximul smecheriei romanesti, nu stiu care mai e.
Citesc in presa ca Flavous Cranic e un domn care s-a intors in magistratura in 2020, dupa ce cu un an inainte se transferase ca procuror.
Scopul si durata vizitei? O pensie speciala de 3800 de lei pe luna. Durata: trei luni.
Ca sa fiu mai clar: s-a intors la vechiul loc de munca pentru trei luni ca sa ia pensie babana. Capturi-Aktual 24

 

„Avand 10 ani vechime, a facut cerere de reintoarcere in sistem, in baza unei modificari legislative facute de Comisia Iordache care a permis fostilor procurori sau judecatori care au o vechime de cel putin 10 ani sa se intoarca in magistratura fara
Conform declaratiei de avere din decembrie anul trecut, fostul avocat a castigat din servicii de reprezentare juridica 249.000 de lei, adica 20.750 de lei pe luna. Odata pensionat din magistratura, Craznic va incasa o pensie lunara de aproximativ 18.000 de lei pe luna adica 3.800 de euro si isi va putea relua activitatea din avocatura.” (Aktual 24)
Maxim!
Niste baieti au dat o lege pentru ei, sa le permita sa se plimbe fara concurs intre functii si sa ia la o asica pensii babane.
Si noi care credeam ca prostii ca legile-s date pentru oameni. Nu pentru unii oameni.

 

 

 

 

 

 

CITESTE! A APARUT si nu e inca interzisa ! Click pe poza:
Cu autograf?

Cartea 14 zile in izolare, Silviu Iliuta

 

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

NU rata singura trilogie premiata chiar de autor! Vanduta in mirificul tiraj de 4 exemplare.  Doua mai sunt in raft. Vin cu autograf. Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI.

Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment:

„La Botez, trebuie să avem și un fel de mâncare mai fițos, gen creveți prăjiți sau scoici sau melci. Pentru că Domnul Colonel va invita câțiva prieteni importanți.
– Din aceia care mănâncă des fructe de mare.
– În mare cresc fructe? a întrebat unchiul, cu expresia unui copil de un an care a primit prima jucărie din viața sa.
– Ești prostănac! i-a zis bunica. Este vorba de fructe ținute în mare, așa cum ținem noi gogonelele la saramură.
– Ce, noi nu băgăm pepeni la murat? a susținut-o mătușa, țipând la unchiul.
– Pepenii e fructe? a ripostat unchiul. Parcă știi tu că pepenii e fructe! Fără 100 de mililitri de țuică, unchiul meu nu e unchiul meu nu începe să circule prin sânge. Bunica a spus chiar că ar trebui să îi dăm să bea noaptea, în somn, printr-o pâlnie. „Ca să nu se trezească alt om, ca acum!” Mama Ameliei simte momentul greu și, cu o voce caldă, împăciuitoare, le explică țăranilor:
– Fructele de mare, domnule unchi, doamna bunică, părinte … Fructele de mare sunt, de fapt … A-NI-MA-LE. Creveți, stridii, languste, homari, crabi, caracatițe…
– Hai dă-o dracu’! răbufnește părintele. Absolut toți se întorc spre el.
Bunica îl mustră din sprâncene și din buze, apoi îl ceartă ca pe un câine neascultător
: – Părinte, părinte, nu ești ascultător! Dacă mai pronunți o singură dată „dracu”, te dau afară de la masă! – Cum să fie, bunică, creveții… fructe de mare?! Da’ ce, noi nu am fost la oraș să vedem creveți?
– Da, continuă ea. Chiar dacă este caracatiță, este o fructă de mare.
– Adica cum, doamnă? Poate ne spuneți că caracatița are frunze? continuă popa atacul. Toți din Armata Iliuță râd. Sunt cu capul pe spate, cu mucii la nas, cu cracii pe sus.”

 

 

 

 

Lasă un răspuns