Pachetul Silviu Iliuta

O sa fiu iar injurat de sindicalistii La Piovra Metrorex, care isi vor lasa pe aici injuraturile cu spume, dar scriu.
Am vazut azi cum noul director Metrorex incerca sa deschida o usa cu ranga, sub corul doamnelor patroane de baraci ordinare de termopan, aka magazine.


Eu pot intelege ca oamenii raman fara chioscuri, dar sincer, la cum aratau mizeriile alea, ca simplu calator nu pot decat sa ma bucur. Dincolo de gestul teatral al omului, de parca era un Don Quijote cam nemancat si stangaci, nu pricep cum de doamnele acelea cu masca sub nas nu pricep ca nu se mai poate sa ai magazin acolo sha. Adica ai dat spaga ani de zile, te-ai pus bine cu Radoi, cu amanta si cu nevasta, ai vandut oja contrafacuta, genti Giuci si curele Pradda, chiloti si pufuleti, ai scos banuti seriosi ani de zile, dar acum du-te, frate, in alta parte! Du-te si cauta un spatiu comercial pe care nu il mai iei pentru ca ai intrare la Mafie, du-te si munceste normal, pe piata libera, capitalista, asa cum fac toti oamenii normali care nu sunt rude cu sindicalistii. Mizeriile alea de chioscuri blocau iesirea, erau interzise conform ISU, ce dreaq mai stam atata la vorba cu reporterii, cu mastile alea pe barbie si atitudinea aia de victima?
Voi, cei care ati avut chioscuri la metrou, nu sunteti victime, boss! Sunteti aia care ati profitat de relatiile pe care le-ati avut in interiorul unei mafii. Capisci? Si ce sa vezi? A picat nashu’. Sau urmeaza.
Mi-a placut Drula cand a zis: „Un cartel se destructurează cu ranga.”
As fi preferat numai sa gaseasca un om care sa o manuiasca mai bine.

Citeste! OFERTA de primavara:

Pachetul Silviu Iliuta

 

 

 


“Cronicile

 
 

Citeste! OFERTA de primavara:

Pachetul Silviu Iliuta

 

 

 


“Cronicile

 

Lasă un răspuns