Pachetul Silviu Iliuta

Nu-mi revin dupa initiativa penelistului care vrea declare Sarbatoarea Colindelor, in fapt vreo 26 de zile de manifestari culturale cu bani de la buget, de evenimente cu zece oameni, pe care pupilele de partid sug zeci de mii de euro. Se cheama „organizatori”.

Cum i-a votat lumea pe astia, pe penelei, pentru a scapa de pesedei, pentru a desfiinta pensiile speciale si alte privilegii de bastani, cum i-a votat lumea sa termine odata cu toate aberatiile dragniste si danciliste, iar ei vin cu… Legea Colindelor. O lege aprobata si votata la patru maini si de concurenta populista, AUR.
Cred ca acum auristii se dau cu capul de pereti ca n-au inventat ei aberatia. Da’ nu e tarziu. Colindele se canta, deci le trebuie o lege. Ploua, deci ar putea avea si ploaia o lege.
Bai, auristi, ganditi-va! Ati putea decreta vreo 50 de zile pe an de Sarbatoare a Ploii, cu dansuri in jurul focului cu tricolorul agatat de gat, cu varza, viezure, manz la gratar, d’astea… Si ii rupeti pe penelisti pentru ca aia canta colinde numai 26 de zile, voi stati in ploaie 50.
Penibililor!


Urmeaza sorcova! Bai, mi-e dor de baiatu’ ala cu legile despre declararea delfinilor persoane non-umane.

 

Cititul desteapta! Oferta:

Pachetul Silviu Iliuta

 

 


“Cronicile

 


 

2 thoughts on “Legea aberatiilor: „26 de zile de „Sarbatoare a colindelor”

  1. Simona says:

    Oaaa… ce idee nouă! Foarte bună! Mai au multe? Ori le păstrează în vreun sac, pentru data viitoare? Pfff….. ne dor mințile – pe unii. Pe ăia care le mai avem. Că restu… se bucură, şi ei, ‘ca-copiii’ ;)))

  2. jan says:

    Inainte de ultimile alegeri nu ii credeam pe cei care spuneau ca nu au cu cine vota. Acum sunt in tabara lor. M-am convins, nu ne mai facem bine. Toti „conducatorii” sunt rahat. Mai difera culoarea, textura sau aroma dat tot rahat ramane.

Lasă un răspuns