Din ciclul: ce vraji a mai facut Danut?
Aleph: „Solistul Dan Bittman susține că pandemia a fost programată încă de acum 10 ani, iar cifrele indică faptul că nu a fost o epidemie la nivel global, ci doar „o boală foarte nasoală”
„Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000.
A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a spus Dan Bittman, la Marius Tucă Show, pe Aleph News.”
Deci de acum incolo, daca aveti vreo problema medicala, daca va doare maseaua, e lovit vreun menisc, e nevoie de o operatie la sold, apelati cu incredere la Cabinetul Medicului Orelist Ginecolog Virusolog Gastrolog Stomatolog Danut Ti-Am Montat un Inel Birtman! Uitati de virusologi si alti fraieri, veniti de luati lumina de la Danut! Va dati seama ca in pauzele de cantare, omu’ avea conferinta cu Obama, cu NASA, cu rusii, cu Beijing, si ii spuneau astia, acum 10 ani: „ba, Danut, virusu’ exista! O sa il lansam mai tarziu putin, ca sa nu mai ai tu cantari. Vrem sa distrugem lumea ca sa te distrugem pe tine, ba!”

OFERTA SPECIALA pentru premianti
Pachetul Silviu Iliuta

 

3 thoughts on “Danut stie: „Pandemia a fost programata de acum 10 ani!”

Lasă un răspuns