S-a mai dus un guvern. Dupa demitere ministrului Stelian Ion, Citu a aratat ca face ce vrea muschiu’ lui, fara pic de respect fata de partenerii de coalitie. Domdv Citu si-a semnat aseara abdigarea din politica.
Dan Barna:
Stelian Ion, pe Facebook:

„Premierul Florin Cîțu arată în seara aceasta încă o dată că nu are respect pentru lege, pentru Constituție. Având în vedere antecedentele sale, poate că nu este de mirare.

În felul acesta Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern pentru că este doar o chestiune de timp până când Florin Cîțu va pleca acasă.

Șantaj și iresponsabilitate înseamnă să îi ceri imperativ ministrului justiției să îți dea un aviz la minut pe un proiect cu miză uriașă pentru care termenul legal de avizare este de 4 zile lucrătoare de la primirea originalului. Precizez încă o data că nici până la această oră originalul proiectului PNDL 3 nu a fost trimis la Ministerul Justiției pentru obținerea avizului.

Povestea are și un substrat nevăzut, legat de procedura de numire a procurorilor de rang înalt aflată în derulare. Aceasta este miza nevăzută.”

Oferta. Cititul desteapta!

.Pachetul Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.