„Din totalul deceselor raportate ieri în lume 5% sunt români. 11,5% din decesele Europei sunt în România. Covârșitoarea majoritate a acestor decese erau evitabile, prin vaccinare, prin măsuri de protecție”, subliniază Adrian Wiener, medic și deputat USR. (Hotnews) Cauzele pentru care am ajuns la această „implozie socială”. „Evoluția catastrofei în desfășurare depinde, pe termen scurt, de responsabilitatea fiecăruia dintre noi, mai puțin de decidenți. Dacă alegem sau nu să fim parte a efortului de diminuare a transmiterii comunitare; dacă alegem să purtăm mască, să evităm deplasările neesențiale, să ne vaccinăm- dacă nu am făcut-o încă. De cum reușim să avem grijă unii de alții. Decizia fiecăruia dintre noi și a noastră ca și comunitate poate avea impact asupra numărului de decese, asupra încărcării secțiilor de ATI, asupra suferinței de nedescris din spitale”, este concluzia lui Adrian Wiener.”

Cauzele sunt clare:
1. Neincrederea. Nici naiba nu mai are incredere in autoritati. In atatea luni nu au fost in stare sa isi prioritizeze actiunile pe achizitionarea unor paturi la ATI.
2. Prostia autoritatilor. Strans legata cu punctul 1. Cum poate un presedinte care nu poarta masca la Congresul PNL sa mai aiba autoritate cand le spune oamenilor sa nu poarte masca?
3.Aroganta smecherilor.  Infectia numita: „noi face concres cu 5000 de oameni, nimic nu opreste axest congres! (Florin Citu)
4. Scarba. Da, ne e scarba sa va ascultam, sa va vedem cum sunteti mai interesati de ciolan decat de oameni. Sunteti penibili!
5. Prostia. Da, prostia tradusa prin „stiu eu Medicina de pe Facebook”.
Si iata-ne. In cacat. Pana la gat. Scuzati limbajul, dar asa simt.

OFERTA CARTI, CLICK PE POZA:

Oferta speciala:.Pachetul Silviu Iliuta

Lasă un răspuns