O dragoste din alta lume
„Sunt Florentina din Constanta. Am iesit la defilarea de Ziua Nationala cu ăla mic al meu de 2 ani, Florinel.
Dar eu ii zic Mucea.
Va scriu ca sunt disperată!
De cand am iesit in oras la paradă, Mucea plange incontinuu!
Ce s-a intamplat?
La un moment dat, a aparut un preot, episcop  sau ce era cu pelerina fluturând in spate.
Si Mucea a inceput să urle: „Mami, uite, trece liliecii! Mami, vleau si eu liliac din ăla!”
Se pare ca seamănă foarte mult cu o jucarie pe care o avem acasă: Batman. Doar că pelerina lui Batman e neagră, nu are atâta auriu pe ea si si-o cară singurel.

„E Batman, mami! Ale si mască si pelelină! Dar ăsta e auliu, e mai flumos!”
Dupa două minute a apărut si un preot, care ii ducea pelerina.
Acum, când va scriu aceste randuri, Mucea plânge si se tăvăleste pe jos că vrea jucărie cu liliac cu superputeri!
Vă intreb eu pe dumneavoatra: unde boaliiii gasesc asa ceva? Că ăsta mic nici nu mai vrea să mai audă de Batman.
A făcut vreo fabrică jucarie cu preotul cu pelerină? Găsesc reclamă pe Cartoon? Poate să si zboare?
Si, dacă a apărut asa o jucărie, pot să o iau separat? Sau trebuie sa o iau cu tot cu popa care ii cară pelerina?
Că n-am bani si de el!”

Multumesc.

 

pelerina

 

batman

liliacusa
Weekend de oferta:
O dragoste din alta lume

58 thoughts on “„Uite, mami, trece liliecii!”

  1. Elena says:

    Mai bine l-ai duce la biserica si asa s-ar putea bucura mai mult de frumuseatea vesnimtelor…
    Luati in ras lucruri dumnezeiesti pentru ca inca nu le-ati incercat…daca ati sti ce bucurie este acolo nu ati mai pleca…

  2. catalina ion says:

    Stii cum sunt atentionarile acelea de la tv cum ca „imaginile cutare va pot afecta emotional” ? Cam asa ar trebui sa scrii tu, undeva intr-un coltisor : „interzis incruntatilor; articolul va poate bine-dispune! Doamne fereste!” :)))))

  3. Maria says:

    Nota 10 cu laude pentru descrierea sentimentelor unui copil nevinovat de existenta unor monstri pe acest pamant binecuvantat de Dumnezeu! Oare pe cine proslaveste cand decide purtarea unor asemenea straie si se afiseaza in fata crestinilor infometati si desculti?! A auzit de Dumnezeu creatorul?! Ah, dar el este BATMAN, scuzati!

  4. Catalin says:

    la asta se rezuma biserica romana, nu credinta romanilor. preotii cu adevarat credinciosi cresc copii si nu apar ca Batman si cu lanturi aurite si ce mai au. La asta s-a ajuns din cauza indoctrinatilor si prostie. Doamna cu parere de rau va anunt ca nu o sa gasiti asa jucarie si ca probabil nu veti gasi prea curand, pana cand le va baga biserica in fabricatie ca asa se mai scoate un ban pentru o catedrala ceva !

  5. Ramo says:

    Maamă.. Copiii la doi ani de abia silabisesc CÂTEVA cuvinte scurte. Dar încă batman cu țoale roșii nu am avut la tv. Cred că voia să măture asfaltul.. E penibil să se fălească unul.. Așa ceva..? ȘTIȚI CINE LIPSEA.. TAURUL! Atunci să fi văzut cu câtă pioșenie înjura popa

  6. nicoleta says:

    Silviule bravo tie! O comparatie foarte bine facuta, exact ca un liliac :)) mi se par prea exagerate vesmintele astea ale preotilor din ziua de astazi iar „preamaritul” asta al noastru e exagerat din toate punctele de vedere. Ma intrebam oare nu il doare spatele de la atata greutate, de la atatea kg de aur??? Mai bine ar da si la altii care nu au ca sa nu faca vreo hernie sau alta boala de spate….

  7. Titus gigamiflor says:

    Este ceva hasliu daca nu este si tragi-comic acest pamflet dar realitatea nu trebuie sa ne mire,!Totusi ma intreb popa cel care poarta pelerina nu se simte prost sau chiar asa este,fara personalitate,orgoliu si impotrivafirii umane nici nu stiu cum sa il etichetez.Sa-i spun sluga,sclav sau pupincurist.???Omare rusine!!Ce or fi gandit autoritatile prin fata carora defila acest individ ce se crede imparatul Dobrogei.Sau poate este?In orice caz este acelas individ care a fost prins cu spaga de ziaristi daca va mai aduceti aminte.

Lasă un răspuns