S-a luat o doamna de mine.
-Nu esti cu homosexualii? Nu ai curcubeu pe facebook???
-N-am…

Acum mi-e rusine ca nu sunt gay.

Si, pentru ca nici nu am de gand sa fiu in viitorul apropiat, am intrebat un amic homosexual: „Bai, tu te simti mai bine daca pun steagul ala la profil? Te ajuta cu ceva? Te simti mai putin disciminat?” Va redau mai jos mesajul lui:
„Faptul ca pui un steag la profil e ca si cum te-ai imbraca in roz ca sa sustii homosexualii sau ai sta intins ca boul pe plaja ca sa sustii balenele esuate. Cu ce ma ajuta asta? Din contra, ma face sa ma simt ca si cum as avea o boala grava.
Noi suntem oameni care vrem doar sa fim tratati absolut normal, sa nu ii pese nimanui de orientarea noastra sexuala. Nici noi, homosexualii, nu ne coasem un penis si un vagin pe tricou ca sa sarbatorim Ziua Heterosexualilor. Pe bune? Tot ce ne dorim e sa nu ii pese nimanui despre cine cu cine se culca.

Nu ies la parade, nu ma imbrac in roz, nu fac sex in public. Exact ca orice heterosexual care are bun-simt si decenta.
Restul… steagurile la profil sunt actiuni de marketing ale facebook, menite sa dea un tel comun gramezilor de oi. Zici ca Facebook a fuzionat cu Skittles.
Zi buna!”

Serios, imi place baiatul asta! Tot ce vrea e sa nu ne pese, da? Sa nu ne punem un penis roz in frunte ca sa sustinem homosexualii. Sa nu defilam pe la parade, cu organele si fundul pe afara. Am fi numai penibili, in niciun caz nu am sustine homosexualii.
Asa ca: puneti cate curcubeie vreti la profil! Realizati doua mari organe roz de lut, fotografiati-le si puneti-le pe cover!
Dar, inainte de a intra in gramada, intrebati un homosexual daca pe el il ajuta circul asta sau il incurca.
S-ar putea sa ramaneti surprinsi.

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte

4 thoughts on “Hai sa mai trantim un curcubeu la profil!

  1. Irina says:

    Pentru ca parerea unei persoane este absolut definitorie pentru un grup intreg de persoane. Raspunsul prietenului tau este la fel de pueril ca reactia fetelor de 15-16 ani care au inceput miscarea „nu am nevoie de feminism”. Care au aparut in poze cu pancarte in mana, pe care scria ca ele nu au nevoie de feminism, ca au drept la vot deja. Pai baaa, de aia aveti dreptul la vot deja, ca au iesit unele in strada si si-au ars sutienele, pentru ca au furat si au cerut sa fie pedepsite.
    Poate asa e si aici. Poate azi umplem facebookul de curcubee. Poate in 10 ani astia de la CpF vor realiza ca nu le crapa retina daca vad curcubee, la fel cum nu le crapa retina cand vad doua persoane de acelasi sex tinandu-se de mana pe strada.

Lasă un răspuns