Imi amintesc cum un vecin cretin din Titan maltrata cainii vagabonzi. Isi facuse un titlu de mandrie din asta, din cainii omorati sau ologiti si loviti in cap, pisicile cu urechi taiate. Oricate plangeri la Politie ii faceau oamenii, toata povestea se termina, in cel mai fericit caz, cu o vizita a politistului, si un avertisment gen:
-Haideti, domnule, nu mai chinuiti cainii, sunt si ei animale! Suflete!
-Pai daca latra dimineata sub balcon, domnule politist? Sa ii eutanasieze dracu’ pe toti!
-Asta e problema cu primaria, da.
Si politistii plecau strangand mana imbecilului, iar acesta promitea ca oi sa fie mai bland. Nu o sa mai omoare cainii, ci doar o sa ii lege, ii duce pe garla si ii lasa sa moara acolo.
Mai tarziu, dobitocul si-a luatun pistol cu aer comprimat si, din cand in cand, mai impusca o pasare, un caine. Cum avea el chef. Nimeni nu i-a facut nimic. M-am mutat de acolo, dar cred ca primata a aramas la acelasi stadiu. I-au mai dat amenda, dar nu i-au luat libertatea. In Romania, nu stiu pe cineva care sa sa fi ajunj la puscarie pentru ca a  maltratat animale. Poate ma insel.
Azi am vazut pe facebook o postare cu alti doi idioti.

Nu pot sa cred ca rasa umana poate da in halul asta de scursuri. Acum, prostul satului nu mai este prost la el in sat, ci are facebook. Expune tot, are pareri. Acum prostul satului e foarte prezent. Habar nu am daca este in stare sa aplice cineva o lege si sa ii pedepseasca pe cei care fac asemenea fapte, dar, va jur, as vrea sa li se taie urechile.

Apoi as vrea sa postam poze cu toti oamenii care fac rau animalelor, incat sa vada tot internetul, poate asa le mai taie cineva elanul asta criminal.

Inteleg ca astia doi sunt turci, iar cazul lor a ajuns la Politie. Dar noi avem cate un psihopat din asta care chinuie animale in fiecare cartier. Ati auzit ca vreunul sa fie pedepsit?!

Va rog, daca vedeti asemenea mizerii in Romania, faceti reclamatie! Poate daca suntem 1 000 000 ne ia cineva in seama.

2 thoughts on “As vrea ca acesti cretini sa fie pedepsiti.

Lasă un răspuns