Monumentul acesta, pentru care primarul Chirica ar putea plati 16 000 de euro, i-a incantat pe ieseni.

Marinel, 54 de ani, taximetrist: “Doamne, era si timpul sa avem si noi asa ceva la Iasi! Multumesc mult primarului Chirica pentru ca am descoperit cu ajutorul lui ca sunt si eu un artist. Acum doi ani am intrat cu masina, putin baut, intr-un chiosc din ala de bilete de tramvai si am obtinut o lucrare asematoare, care ar putea fi chiar sora geamana a dansei, cea expusa pe pietonala.  Atunci i-am zis: „Dauna Totala”, dar azi i-as zice „Chioscul pravalit”. Ma gandesc sa las taximetria si sa imi deschid o expozitie.”

Anca, 24 de ani, casiera: “Mai sunt si oameni rai care spun ca a costat mult sau ca nu este o sculptura frumoasa, dar eu zic ca ori sunt bucuresteni ori sunt timisoreni care urasc moldovenii. Cred ca 16 000 de euro pentru arta sunt chiar bani putini. De biserica din spate vorbeati, nu? Ca nu se vede prea bine de mormanul asta de fier vechi.”


Ma gasesti pe FACEBOOK: Silviu Iliuta

Gheorghi, 55 de ani, angajat la primarie: “Am dorit sa aducem un aer de nou, de proaspat, de frumos. Am dorit ca Iasiul sa respire arta prin toti porii, sa uimeasca lumea mondiala prin rafinament. Sa ii faca pe toti sa renunte la Louvre si sa vina la Iasi. Si pentru ca n-am gasit un sculptor bun am luat porcaria asta.”

(comentariul unui iesean)

Petrus, 8 ani, copil: “Am mancat prea multa inghetata si bunica mi-a zis ca m-a pedepsit Doamne-Doamne. Mai intai a venit la mine o fantoma, dar am mai vazut fantome in filme si am ras. Apoi a aparut un nene cu o drujba, dar am mai vazut asta si am ras. Acum imi dau seama ca pedeapsa era adevarata, cand am ajuns la chestia asta oribila. Plang langa ea si promit ca n-o sa mai mananc niciodata inghetata fratelui meu!”

Bunica lui Petrus: “N-am mai vazut asa ceva din 1944 cand a intrat un obuz in bucatarie si s-a prabusit tavanul. E frumos, maica, ce sa zic? E frumos tare. Vin si nemtii?”

Ma gasesti pe FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune
CAMPANIE-COMANDATE IN URMATOARELE 3 ZILE, PRIMESTI AUTOGRAF.

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

aaa

 


Fragment din carte“Căprioara m-a chemat la ea, a doua zi. Purta niște cizme negre de piele, cu toc înalt, o fustă puțin mai lungă decât batista mea și o bluză mulată. Inutil să vă mai spun că nu purta sutien.
M-am holbat la ea câteva secunde, am studiat-o bine și tocmai când să spun ceva:
-Îti place?
-E bestial!
Stătea rezemată de frigider, cu fundul lipit de el, corpul încovoiat, o mână sus, strângând tare congelatorul, până la sânge, pieptul scos în afară și cu o mână își masa sânul drept.
Îmi zâmbește cu subînțeles și ridică ușor piciorul, lăsând să i se vadă o ață neagră, pe bost de bikini.
-Îți place ce vezi?
-E bestial, ți-am zis. De unde l-ai luat?
-Ce?
-Frigiderul. Face și gheață?”

Lasă un răspuns