Am citit un mesaj pe Facebook, la Corina Bacanu.
Pe scurt: la scoala 199 e banchet mare, iar elevii trebuie sa plateasca mancarea profesorilor PLUS niste cadouri pentru acestia.

Bai, fetelor si baietilor care faceti voi pe profesorii. Inteleg
ca v-ati suparat pe Corina ca a publicat mesajul si a stricat petrecerea.

Eu sunt de partea voastra, frati profesori!
Dar de ce sa plateasca aia mici numai mancarea si niste cadouase? Pai ce, ma, va multumiti voi cu niste canute, niste servicii de cafea, niste plapumioare sau ce va mai iau aia mici? Sau flori. Pai ce sa faceti voi cu florile, ditamai profesorii de la scoala de renume mondial nr. 199? Flori primesc toti amaratii!

Fata asta, Corina, e dusa, dragi profesori! Voi dati-i drumu’ in continuare, cereti la fiecare final de trimestru niste geamuri termopan ka kado’, o usita, niste plasme, haine, bijuterii, ceva consistent acolo! Pai profesorii nu au nevoie de astea? Daca tine treaba, dragi profesori, eu zic sa ii chemati pe astia mici acasa la voi sambata si duminica. Mai sapa si ei o gradina, mai vopsesc o bancuta, mai bat un cui. Aduc ei materialele, normal! Si DJ aduc, daca are vreun prof chef de lautari.
Huo, Corino! Nu ii lasi pe profi sa ii invete pe astia de mici cu spagile, sa ii pregateasca pentru viata. Pai cum vor sti ei sa dea spaga la Gaze, la Electrica, la Primarii? Sau daca vreunul ajunge parlamentar? E? Ce o sa faca, Doamne Fereste, o sa fie parlamentar cinstit?!
Huo! Jos Corina Bacanu! Ne strici tara, nebuno!

Lasă un răspuns