Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

A zis Vela Tom Cruise de la Interne ca daca stranuta cineva pe strada si nu are masca e caz penal si poate fi turnat.
Deci daca mergi si prin jurul blocului, la plimbare, cand NU esti obligat sa porti masca, si iti vine in nas polenu’ de la floare si stranuti esti cel mai mare criminal. Daca gateste cu mult piper Mariana de la parter, treci pe sub geamul ei, te mananca nasciorul pe interior si o scapi, trebuie sa te rogi in gand sa nu te toarne vreun vecin cu boala pe tine.
Domnule Vela, nu v-am zis-o pana acum, dar sunteti inteligent! Pur si simplu emanati inteligenta creatoare sub forma de aura, sunteti ca o lumina pentru poporul asta. Bine, era clar ca duhniti de inteligenta dupa ce v-ati gandit ca politistii trebuie sa duca Lumina, de Pasti, dar acum… woooow!
Daca nu au astia din Stockholm un Nobel pentru cel mai tare ministru din lume, singur inventeaza unul. O sa se cheme: „Nobel pentru oamenii semiinteligenti care printr-o minune au pus mana pe functii”. Vedeti ca aveti concurenta mare, iar 90% vin din Romania. Ar mai fi un american, un englez si un chinez, dar pe astia ii batem mereu in toate bancurile.
Hapciu!

Sa zicem ca Vela s-a referit la purtarea mastii in interior, in mijloace de transport, magazine… Pai nene, daca in interior e obligatorie purtarea mastii, ce facem? Stam sa stranute ala si dupa aia il saltam? Hai, hai sa ii gadilam nasucu’ si sa il ardem penal pe nesimtitu’ asta fara masca! ?? Daca e omu’ alergic la parfumul vatmanului? Nu mai bine ii facem din prima dosar, PE MOTIV CA NU ARE MASCA sau ca isi da jos masca intentionat, si il dam jos din tramvaiut?

Cititul desteapta! Oferta lunii mai:
“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns