O dragoste din alta lume

Am ajuns in punctul in care nu ma mai interseaza deloc, dar absolut deloc, cine e vinovat pentru scandalul gunoaielor din Sectorul 1: Dar deloc!
Stiu atat: porcaria asta de mizeroe acum de pe strazi poate insemna sobolani, gandaci, jeg, microbi, boli. E un pericol!

Nu imi pasa deloc daca are dreptate Clotilde sau firma de salubritate, cat timp orasul arata asa. Poate ca aia-s hoti, umfla numarul curselor, au masini mai putin late decat scrie in contract, habar n-am. Poate ca doamna primar zice bine ce zice. Dar un lucru stiu clar: asa NU se mai poate!
Un manager al unui sector TREBUIE SA REZOLVE problema. E frumos sa reziliem contracte, poate e just. E misto sa spunem ca reaua mostenire e naspa, dar un manager, oricum ai da-o, in orice fel ai invarti-o, trebuie sa aiba o solutie! Si sa vina cu ea in timp util. Iar in acest caz, timpul acea a trecut demult.

Poate ca doamna Clotilde nu a trecut granita de la „uite-i pe aia ce hoti sunt!” la „sunt manager, rezolv!” Dar pentru binele ei si al bucurestenilor, trebuie sa faca rapid si altceva in afara de live-uti pe Facebook, foarte apreciate de altfel. Un management bun inseamna sa evaluezi corect riscurile unei actiuni, INAINTE sa o faci. In acest caz, cred ca doamna Clotilde le-a evaluat prost. Gresit. Nici n-a avut o solutie pentru situatia asta de avarie.
Repet, chiar daca aia-s niste hoti, iar contractul trebuie reziliat, asta de acum e un management catastrofal. Ori se trezeste, ori organizam toti vanatori de sobolani nocturne. Il rugam pe Tiriac sa organizeze el.
Si nu, in ciuda unor comentarii ce vor veni, nu-s pesedist. Ba chiar am votat cu USR tura asta.

Cititul desteapta! OFERTA:


O dragoste din alta lume

Lasă un răspuns