„Este formidabil!” ne-a dezvaluit Jac Ivcu Stou, cel care a ajuns cu submarinul punctul din ocean de la cea mai mare adancime.

„Ne-am scufundat dupa niste pregatiri de trei luni de zile. Zi si noapte ne-am pregatit, am luat cele mai bune materiale de pe piata: ceasuri elvetiene pentru submarin, pompe nemtesti, manete americane, guma de mestecat chinezeasca si costume de scafandru norvegiene. Oricum nu se pot folosi costumele ca e presiunea prea mare

In fine… A fost o nebunie care ne-a costat 4 miliarde de euro! Mii de sponsori atrasi, am fost pana si la Imperiul Leilor, dar aia nu au inteles nimic. In cele din urma, am ajuns in Groapa Marianelor, acolo unde un om nici nu visa sa ajunga acum doi ani, la cea mai mare adancime. Am luat pe noi costumele de scafandru, ne-am bagat in clopotele de sticla care regleaza presiunea, facute cu 15 milioane de euro bucata, am inceput sa ne miscam prin zona, cand dintr-odata am auzit:

-Buna ziua! Doriti si punguta?

Ce dracu’ era sa facem? Am luat niste cola si seminte si am plecat. A, am facut si poza asta de mai sus. Nu se vede, dar in spate mai era unu’ la fel.”

2 Comentarii la “A aparut prima poza din Groapa Marianelor, de la cea mai mare adancime!

  1. Bogdan says:

    Silviule, doar o mica observatie de carcotas: este vorba de Arena Leilor, nu Imperiul Leilor. Intreaba-l pe Dragos 🙂
    P.S. Anastasescu de la Eurolines, ca tot era omniprezent la emisiunea respectiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *