“Cronicile

Am cunoscut acum un am un beduin care avea trei neveste si 54 de copii si nepoti. Locuiau toti in desert, in niste cocioabe de chirpici improvizate. Copiii se jucau in curte la locul lor preferat, o saltea de pat c arcurile scoase – fabricata prin 1970, iar sotiile faceau mancare, spalau si curatau toata ziua. Pe ultima sotie, beduinul o cumparase cu 24 000 de sekeli, exact pretul unei camile. M-am gandit atunci ca nu poate exista o conditie mai injositoare a femeii.
Azi am citit articolul asta despre ce cred unii ortodocsi ca inseamna sa fii sotie si mi-am dat seama ca m-am inselat. Se poate.

„A fi soție nu e despre a primi atenție, ci despre a spăla picioarele soțului cu supunere.”
Completare: Si dupa aia, ii pupati talpile si il carati in carca pana in fata blocului sa repare masina. Va suna el cand termina sa il luati inapoi.

„A fi soție nu e despre a primi mâncarea la pat, ci despre a te trezi prima pentru a pregăti pachețele cu mâncare pentru restul familiei cu zâmbetul pe buze.”
Completare/ Dar de ce sa mai dormiti? Stati treze 24 din 24, in picioare, langa pat, cu o frunza de palmier. Din 10 in 10 minute, puneti-i pe buzite apa de trandafiri. Apoi sarutati-l in somn si vorbiti-i despre pilde. Cand deschide un ochi sa aveti omleta pregatita, cand il deschide si pe celalat sa fie gata salata de rosii, nici prea sarata,
nici prea nesarata. Cand trezeste, ii spuneti simplu:
-O, Imparatul meu! Sa va masez picioarele sau intai ma caftiti preventiv?

„A fi soție nu e despre a te fotografia prin cabinele de probă, ci despre a călca hainele familiei cu bucurie.”
Completare: curvelor care va faceti poze in cabina de la H&M! Nu exista depravare mai mare decat sa pui poza imbracata! Postari dreaq poze de acasa, cand calcati cu placere diabolica chilotii barbatului. Fara „diabolica”.

„A fi soție nu e despre a dormi când vrei, ci despre puterea de a te trezi de trei ori pe noapte pentru a hrăni noul membru al familiei.”
Completare: noul membru? De ce nu si barbatul? Daca i se face foame pe la 3 dimineata, obosit dupa o seara la bere si dupa ce si-a rupt in bataie nevasta? El nu e om?

In final, dragi „ortodocsi” care ganditi asa despre femei, as vrea sa va spun un singur lucru: dati-va dreaq de primitivi! Mai faceti si voi update la softul ala din 1400!
Ps: poti comanda NOUA carte

desteapta! Oferta speciala ASTAZi, 7 iulie!

 

1 Comentariu la “„A fi femeie nu e despre a te fotografia in cabinele de proba, ci despre a calca rufele familiei cu placere.”

  1. Zev says:

    Pai, stai, Silviu, ca ea insasi a postat. Deci vorbim de sindromul Stockholm, in faza avansata. Deci mai bine postai asa: ‘Natalia, clipeste de doua ori daca ai nevoie sa te salvam’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *