Home / (Pro)stirea zilei / A gandit Codrin Stefanescu.

A gandit Codrin Stefanescu.

A gandit Codrin Stefanescu si a scos una din creierul sau din dotare:

“Brandurile de tara” nu trebuie sa respecte lefea, nene! Astea sunt statui, iar statuile nu se supun legii!

Si cine mai e brand de tara, Codrine? Carmen Dan? Vasilica, Liviu? Pai si astia pot umbla bauti la volan ca sunt de bunuri nationale, ai?
Postarea asta ne arata cum gandeste un om cocotat la varful PSD. Oriunde in lume, toti se bat cu pumnii in piept ca suntem egali in fata legii. Ba din contra, cei din apararul statului par chiar mai duri cu brandurile de tara cand gresesc, decat cu oamenii simpli. Dar Codrin crede ca ar fi trebuit ca politistul sa il opreasca si sa ii spuna:
-Nea Ilie, ati baut? Nu e problema, povestiti-mi si mie cum a fost la Wimbledon. Va mai dau o bere, in timp de vorbiti, sa nu stati pe uscat? Apoi luati masina mea.
Pentru Codrin e simplu: esti smecher? Legea nu e pentru tine. Esti pesedist? Ce daca te prinde pentru coruptie! Legea tu o faci, nu e pentru tine. De aia si modificarile Legilor Justitiei, sustinute persuasiv. Sa fie clar pentru toti ca zeii nu se supun legii.
Asta este mentalitatea si cu asta defilam. Cat despre comentarii, Stefanescu n-a mai avut aceeasi camarila de “laicuitori” ca atunci cand posteaza citate sau chestii furate de pe la Poptamas.


Te doare mintea, Codrine! Pentru o asemenea parere, un politician dintr-o tara civilizata era impins de partid sa sa se retraga putin. La cata nesimtire e la noi, prevad ca vei fi avansat.

A gandit Codrin Stefanescu. La trecut.

 

Ma gasesti pe FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune
CAMPANIE-COMANDATE IN URMATOARELE 3 ZILE, PRIMESTI AUTOGRAF.

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

aaa

 


Fragment din carte“Căprioara m-a chemat la ea, a doua zi. Purta niște cizme negre de piele, cu toc înalt, o fustă puțin mai lungă decât batista mea și o bluză mulată. Inutil să vă mai spun că nu purta sutien.
M-am holbat la ea câteva secunde, am studiat-o bine și tocmai când să spun ceva:
-Îti place?
-E bestial!
Stătea rezemată de frigider, cu fundul lipit de el, corpul încovoiat, o mână sus, strângând tare congelatorul, până la sânge, pieptul scos în afară și cu o mână își masa sânul drept.
Îmi zâmbește cu subînțeles și ridică ușor piciorul, lăsând să i se vadă o ață neagră, pe bost de bikini.
-Îți place ce vezi?
-E bestial, ți-am zis. De unde l-ai luat?
-Ce?
-Frigiderul. Face și gheață?”.”

Check Also

Cam asa e pe la noi…

          Abia acum a ajuns si la mine postarea asta. Ireal. …

One comment

  1. Una din Bucuresti

    O fi baut de suparare, ca tocmai isi batuse fosta nevasta 😅

Lasă un răspuns