Home / (Pro)stirea zilei / Abia acum incepe Dictatura!

Abia acum incepe Dictatura!

Dupa ce au castigat prin frauda alegerile din 1946, prima grija a Partidului Comunist Roman a fost sa interzica partidele politice.

Estimarile apreciaza ca PNT ar fi castigat alegerile si ar fi urmat sa formeze singur guvernul, dar numaratoare oficiala, sub supravegherea Armatei Rosii de ocupatie, a dat drept castigator, cu 348 de mandate din 379, Blocul Partidelor Democrate (Partidul Comunist+Partidul Social-Democrat+Partidul Plugarilor).

Guvernul britanic a anuntat ca nu recunoaste rezultatul votului, date fiind incalcarile evidente ale regulilor unui process electoral.

Poate ca vi se pare nerelevant, dar aveti putina rabdare.

In 1947, dupa punerea sub acuzare a lui Maniu si Afacerea Tamadau, partidele politice au fost interzise, iar partidul unic a ramas Partidul Muncitoresc Roman (comunistii). Afacerea Tamadau a fost o inscenare a comunistilor: un numar important de fruntasi ai PNT au fost informati ca pot pleca din tara. La aeroport, acestia au fost arestati pe motiv de “fuga intr-o tara straina.” Un pretext pentru a interzice partidele politice.

Atunci, oameni buni, in acele zile, a inceput DICTATURA.

Daca ti se pare ca nu este important ce s-a intamplat azi la Biroul Electoral Central, faptul ca aliantei USR-PLUS I s-a interzis sa candideze ca o alianta la alegeri, sa stii ca esti martorul tacit al unui inceput de dictaturi.

Sa stii ca, daca taci, vei face exact ce au facut stramosii tai in 1947, exact ce au facut romanii pana in ’89. Vei locui intr-o tara cu un partid unic si dictatorial, condus de un tatuc atotputernic. In curand, ne vom apropia pe fata de Rusia, iar UE va fi o amintire din ce in ce mai palida. Iar tu vei sta cu mana in cur, ca si ei, pana in ziua in care iti vei da seama ca nu mai e nimic de facut, ca au acaparat tot, toate structurile, si au pus idioti servili in toate functiile, Atunci vei pleca din tara sau vei trai ca o larva supusa. Nu am cum sa iti spun mai clar, dar…

Daca nu ti se pare important ca au interzis participarea unei aliante la alegeri, atunci poate ca meriti sa traiesti in Dictatura. Dar noi, noi ceilalti, copiii tai, nepotii tai, ce vina avem?

A inceput Dictatura. Esti pregatit?

Check Also

Domnule Hagi, va rugam sa mai faceti copii!

Domnule Hagi, cred sincer ca aceasta e singura cale sa ne simtim si noi mandri …

5 comments

  1. Mi-a placut articolul, dar mai ales citatul, multumesc pentru postare.

  2. Corectati va rog primele 2 cuvinte, avem destui analfabeti si agramati cu diplome in parlament nu trebuie sa fim ca ei ….

  3. O adunatura de prosti si misei in USR/PLUS

  4. bunicaayahuasca

    Mai sunteti multe „maimute” care puneti botul c dobitoacele la propaganda si manipularea stapanilor occidentali ai coloniei Romania care sunt disperati ca pierd controlul, stapanirea si jaful din colonia Romania?

Lasă un răspuns