Cineva de pe grupul de facebook „Ai parcat ca un bou” mi-a trimis urmatorul mesaj:
„Se intampla in Cluj, in parcarea destul de aerisita a mall-ului Polus:
clHabar nu am cine este individul din poza, daca mama lui l-a facut smecher, daca e Procuror, daca ocupa vreo functie prin Cluj sau doar are sorici in loc de piele.
Tot ce stiu e ca pe facebook circula multe poze cu el parcand ca o bovina.
Desi, daca stau sa ma gandesc, dupa doua luni de soferie un bou ar putea sa parcheze mult mai bine decat el.
13015420_10154748763479056_3730545559484233890_n

Am depus doua plangeri la politie pe baza acestor poze. Credeti ca au avut vreun rezultat? Zero barat!
Va rog frumos sa ne ajutati sa il facem cunoscut pe gibon.”  Relu

Ceea ce am si facut, Relu. In plus, las poza asta aici.
Eu am multiplicat-o si o port dupa mine prin oras.

tr Silviu Iliuta
Citeste si:

Conform Politiei Rutiere, acest cal paste cu 104 km/h.

 

 

https://www.cronicipebune.ro/madalino-tu-ai-o-buba-de-te-parasesc-toti/

 

 

DACA NU TE DOR OCHII DE LA CITIT:

carte buna

5 Comentarii la “Ai parcat ca un bou!

 1. alex says:

  pare a fi profilul bisnitarului de romania, o specie destul de raspandita, poate fi recunoscuta prin faptul ca numai BMW conduce, umbla numai in slapi si in bermude, are lantz la gat, e ras in cap, si nu a platit taxe si impozite niciodata in viata lui, atasat de el are uneori si o pitzi pescuita lunar dintr`un club…

  rezolvare nu exista, el asa considera ca trebuie sa faca umbra pamantului, fiind un parazit ce toata viata nu munceste, nu cotizeaza, si nici nu ajuta vreun semen.

 2. JeanValjean says:

  Singura rezolvare pe care o intelege specimenu’ asta, este „cuiul” „cheia” „moneda” , piatra de pe jos… Discret, pasiv, de la pozitii pana la faruri … Va pricepe mesajul dupa 2 -3 straturi de vopsea noua…

 3. Raul says:

  Sunt doua categorii:
  – „cocalarii” care parcheaza pe multiple locuri de parcare si
  -„ultra cocalarii” care nu stiu sa dea jos din masina care stau la baza aparitiei celor din prima categorie.
  Nu vreau sa le iau apararea insa vad tot felul de poze cu „bovine” cu masini scumpe care parcheaza ocupand multiple locuri de parcare . Adevarul e ca pe unii nu pot sa-i judec! Problema adevarata sunt de fapt cei fara simt civic care cu toate ca parcheaza corect n-au invatat niciodata cum sa se dea jos din masina. Deschid usa fara sa le pese daca e cineva parcat langa ei. Ba chiar din contra, daca au o masina de care nu le prea pasa si nimeresc langa vreo masina mai frumoasa ca a lor parca ii cuprinde asa un sentiment de suparare si deschid usa cu mai mult avant.
  Eu din pacate nu fac parte din nici o categorie din cele doua enuntate.

 4. Andreea says:

  Nu il cunosc dar il stiu din vedere de pe vremea cand locuiam in chirie in Cluj-Napoca :)), asta fiind acum 2 ani. „Domnul” locuia la blocurile noi de pe Calea Baciului imi aduc aminte exact si masina cu acel numar de inmatriculare LAW. Cautand pe Google Maps am vazut ca strada respectiva se numeste acum strada Jupiter. Cine este suparat pe el ii poate cauta masina pe acolo si daca il gaseste sa-l ia putin de guler. :))

 5. Vizitator says:

  Am avut o discutie cu o persoana din alt oras (cu acelasi obicei prost) si am inteles ca parcheaza astfel de frica ca isi gaseste masina lovita. Desi nu este normal/corect/legal, cred ca o mica corectie la vopseaua masinii cu o cheie de cate ori parcheaza astfel o sa il linisteasca rapid. Prin vorba buna nu am reusit sa conving persoana respectiva ca nu este corect fata de restul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *