Oana Zamfir, realizatoarea emisiunii „România 24” de la Digi24 îl avea în direct prin telefon pe Marian Munteanu, fostul lider al studenților în timpul Mineriadei din 1990.
“Ați fost si dumneavoastra in piata Universitatii, in acea perioada, cand au venit minerii?”
După un moment de tăcere, Marian Munteanu a răspuns ironic:
“Da, am trecut si eu pe acolo!…”
alte intrebari

Iată cum ar fi continuat interviul, dacă spatiul alocat interventiei era mai mare:

Oana Zamfir, Digi 24: Inteleg că ati trecut pe acolo. L-ati văzut cumva, in vreuna din zile, pe domnul acela care este pus acum sub acuzare in Dosarul Mineriada?
Marian Munteanu: Regele Mihai?
Oana Zamfir, Digi 24: Nu! Regele Mihai e domnul acela fără gat cu succes la femeile de la Apaca, care era Prim Ministru. E vorba despre fostul presedinte…Emil.
Marian Munteanu:…Iliescu.
Oana Zamfir, Digi 24: Emil Iliescu, da! Domnul cu cioc si chelie!
Marian Munteanu: Cu cioc? Vorbiti de Alexandru Ioan Cuza.
Oana Zamfir, Digi 24: Exact! L-ati vazut pe acolo?
Marian Munteanu: Nu. Era ocupat cu Unirea.
Oana Zamfir, Digi 24: Asadar, domnule Munteanu, in timp ce Cuza era la Unirea, dumneavoastră ati trecut pe la Universitate sau nu?
Marian Munteanu: Da, am trecut si eu pe acolo să imi iau tigări.
Oana Zamfir, Digi 24: Si domnul Cuza? A venit cu dumneavoastra?
Marian Munteanu: Cu Cuza mergeam inainte de ’90. Il dădeam si luam tigări pe el.
Oana Zamfir, Digi 24: Interesant. Făceati trafic de carne vie, domnule Miron Munteanu! V-am prins! Dar in 1990 erati sau nu erati cu Cuza?
Marian Munteanu:  Nu, acum aveam două cu Eminescu.
Oana Zamfir, Digi 24: Compozitorul?
Marian Munteanu: Pictorul, domnisoară.
Oana Zamfir, Digi 24: Atat, domnule Miron Cozma, vă mai asteptăm pe la noi. Vă rog ca data viitoare să fiti putin mai pregătit! Dăm legătura colegilor de la sport, care il au invitat pe marele rugbist francez Gheorghe Hagi!”
1

PS: Acum, pe bune. Fata e praf, producătorul la fel.
Dar ar trebui să le daţi o primă, nu să îi daţi afară: în sfârşit, scrie toată lumea despre Digi 24!
Ar trebui să sărbătoriti: e prima stire a voastră la care n-a adormit nimeni!

6 thoughts on “Alte intrebari bomba pentru Marian Munteanu.

 1. Sara says:

  La cata scoala fac astia din jurnalism (aici ma refer la aia ce platesc o caruta de bani sa iasa jurnalisti dupa cateva luni- vezi scoala de ” can-can” a trustului lui Voiculescu), nici nu ma mira intrebarea penibila a domnisoarei. Televiziunile sunt pline de astfel de „genii” . Reporteri de teren ce-i intreaba pe accidentati cum se simt( ala fiind pe targa, cu gatul imobilizat), intrebari de genul: ” Cum vi se par femeile din Romania?” puse vreunui star international ce ne calca meleagurile, ca si cand toti barbatii sunt obsedati sexuali, imbulzeala la cate o pseudo-vedeta, sa smulga cateva prostii rostite de aceasta…etc.
  Asa ca, mai usor cu pretentiile la adresa acestor persoane! Dupa ce ca au scos din buzunare teancuri-teancuri(de bani), mai vreti sa fie si buni profesionisti?

 2. anda_elena says:

  Fara a-i gasi vreo scuza fetei, ea are, totusi, niste… scuze. Prostie, neinformare, luat pe nepregatite… chestii din astea care nu fac bine la direct, nici la imagine.
  Insa la ea gafa nu a fost cu intentie. Gafe mai mari si rau maxim fac altii, care se trezesc acum sa rada si sa comenteze, dar care distrug oameni si suflete la norma, zi de zi! Asta mi se pare si mai trist!
  http://saptepietre.ro/2015/10/despre-gafe-si-pietre-in-presa-lui-2015.html

 3. gicanul 47 says:

  Acum 25 ani îl dispretuiam pe acest Marian Munteanu ptr.ca sincer nu intelegeam,dar acum l am văzut cum vorbea cu Iliescu si la tv Realitate ,este un om destept si merita sa fie deputat sau senator.avem nevoie de oameni ca el acolo in parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.