Mi-a placut mult faptul ca un fotbalist a avut curaj sa spuna la un interviu ca „tara noastra nu ofera nimic, ne antrenam pe sintetic si vedem iarba la seniori.

Ricargo Grigore:
„A fost o experiență foarte frumoasă la Tokyo. În 2019 am ridicat ștacheta și lumea a început să aibă pretenții de la această generație. Tot timpul vom fi nemulțumiți și ne este foarte greu să ne schimbăm. Nu suntem Messi și Maradona, să ne uităm ce dă țara asta. Am dat de iarbă la seniori. Ce a spus Ana Maria Popescu e de luat în seamă”, a spus Ricardo Grigore.

Ne miram ca ne bat coreenii, ne asteptam sa pacalim tot timpul fotbalul si sa avem rezultate. Ne asteptam sa avem un singur bazin olimpic omologat si sa dam numai campioni mondiali. Mai apar niste canotori… Mai apare o Halep, mai apare un inotator si ne iluzionam ca mai avem sport.
Vedem iarba la seniori, inotam in stranduri, dar vrem campioni si ne injuram sportivii, in loc sa ne injuram pe noi ca votam incompetenti care tin in fruntea sportului alti incompetenti, ca nu dam doi bani pe centrele de copii si ca la noi in scoli pacalim orele de Sport cu scutiri luate pe naspa.

OFERTA SPECIALA pentru premianti
Pachetul Silviu Iliuta

 

One thought on “„Am jucat pe iarba abia la seniori”

  1. Taner says:

    Lasati curtile scolilor deschise sa vina copiii sa bata mingea !!! De aici se pleaca ,infintati din nou campionatele intre scoli de fotbal,handbal etc , scoli sportive unde antrenamentele sa fie gratis!! In ce tara europeana se plateste taxa lunara pentru antrenamente??!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *