Oferta;
“Cronicile

Am luat-o razna toti, suntem pe coclauri cu mintile. Aceasts informare vine de la USR, dar conteaza prea putin cine a publicat-o:

Ce faci tu, ca roman normal la cap, atunci cand ramai fara bani, cand familia ta intra in faliment? Te cauti si in ultimul buzunar, spargi pusculita lu’ ala mic, cauti si prin halatele de baie sa vezi daca n-a mai ramas pe acolo vreun ban. Apoi mananci paine cu unt toata luna, bei bere ieftinache la pet. Dai bip la toate neamurile sa iti dea inapoi cei 10 euro pe care i-ai imprumutat, plus inca 100. Si in cele din urma iti platesti toate datoriile la gaze, apa si gunoi. Un om normal la cap asta face!

Ce face marea primareasa a Bucurestiului atunci cand falimentul bate la usa? Baga un concert de muzica populara. Stii tu, din ala pe langa care treci cu mainile la urechi pentru ca trompeta e data oricum prea tare, pentru ca microfonia iti sparge capul, pentru ca urla unu despre o foaie verde, undeva intr-un parc, intre blocuri. 1,4 milioane de lei arunca tanti Firea a lu’ Pandele ot Voluntari pe un Festival de Folclor care aduce a pomana electorala. (Gasiti informatii pe platforma de achizitii publice, SICAP.) Sa se distreze lumea, sa fie happy poporu’, sa mananca gratis si gura lor un mititel. sa aleaga pe Firuta. Cu banii dati pe toate festivalurile astea platea datoriile RADET, refacea mare parte din conducte si nu mai tremuram toti la iarna la gandul ca iar o sa stam in frig si fara apa calda. Iresponsabila fiinta! Chiar nu se gaseste numeni sa o ancheteze pe tanti asta?

De ce zic ca am luat-o razna toti? Ca o suportam acolo! Ca nu mergem toti in fata primariei sa ii cerem demisia incompetentei. De aia.

NOU! Detectiv de Romania, Oferta. Doua volume=49 de ron.
Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *