Home / (Pro)stirea zilei / Antena 3: „Mii de oameni s-au strans sa ii cante la multi ani lui Mircea Badea.”

Antena 3: „Mii de oameni s-au strans sa ii cante la multi ani lui Mircea Badea.”


Comunicat Antena 3:
“In aceasta seara, in Piata Victoriei, cu ocazia zilei de nastere a colegului nostru Mircea Badea, a avut loc o adunare spontana.
Mii de oameni au cantat la unison “La multi ani, Mircea!” si si-au declarat ura fata de motociclistii din toata lumea.
S-au interpretat cantecele preferate ale lui Mircea, dintre care amintim: Imnul lui Bucifal, din opera Na bucco.
Mai mult, in aplauzele multimii, a fost primit prietenul si colegul lui, Mihai Gadea, care a tinut un discurs de 40 de minute despre tovarasul si seful lui Mircea, mult iubitul si stimatul profesor Voiculescu. Discursul s-a intitulat: “peste 40 tehnici de sarut in ale dosului sefului, de la vis la realitate.”
In uralele multimii, a aparut si sarbatoritul serii, care a efectuat in fata oamenilor un spagat pe doua scaune uriase, apoi a provocat la o repriza demonstrative de box pe cel mai batran om din multime, care avea 98 de ani. A durat 5 secunde, dar Mircea va fi bine.
Petrecerea continua. Este asteptata si doamna Dancila, care este convinsa ca jumatate dintre manifestanti au venit sa o iubeasca pe ea.
Revenim!”

(Pentru pesedisti: acesta e un pamflet. Intrebati prin vecini ce inseamna.)
 

Nu da banii pe prostii, ia carti iubitei!:)

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Check Also

Ultimul stinge lumina.

          Am pierdut de-a lungul anilor atatia prieteni si colegi incat …

Lasă un răspuns