“Cronicile

“Ar fi pacat sa ratati sejurul la Sinaia, din decembrie 2019!” a declarat reprezentantul CFR.

”Daca pleci azi,  la final de iunie, pe ruta Bucuresti-Constanta, spre exemplu, nu lua costumele de baie, caci nu ai ce face cu ele iarna, cand vei ajunge. Ar fi bine sa nu sa iei la tine schiurile si haine groase. Dar si rochia de Revelion! Sa fie, in caz ca trenul are o mica intarziere.

Pe ruta Arad-Mangalia sunt niste probleme, asa ca ar trebui sa ai in vedere, daca pleci spre Constanta intre 26/30 iunie, sa iti iei la tine si un costum pentru Revelionul pe care il vei petrece in vagonul 3. Ia si rochie lunga pentru nevasta, salata boeuf, sarmale etc… Avem noi unde sa le tinem la rece. Direct in vagon. Asta daca nu e prea cald si atunci ar trebui sa iei tuica pentru a o fierbe pe caloriferele CFR.

Cat despre vacanta de Paste, nu o rata! Daca pleci din Vest spre Bucuresti in perioada 1-30 iulie, pune in valiza si cozonac sau oua rosii si miel.

La multi ani, romani, in orice vagon ati fi!”


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

2 thoughts on “Anunt important de la CFR.

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 24 – 30 iunie 2019?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.