Intotdeauna m-am intrebat: de unde Doamne Iarta-ma, frate, apa sfintita? De la Raul Iordan? Greu de crezut ca face cineva un transport cu avionul. Desi, la cat costa, si-ar scoate banii.

Poate ca apa sfintita vine de la muntele Athos, recoltata de calugari in causul palmei, carata in gura si varsata in butoaie? Repet, la mii de lei vechi, cat ajunge un butoi, ar fi profitabil si daca ar inchiria zece magari si pe Jiji Becali pentru o damigeana.

In fine, acum, ca am vazut pe facebook de unde izvoraste, ma simt mult mai destept: de la hidrant, oameni  buni!

Daca nu stiati, la sfantul hidrant se leaga un furtun sfintit (cred), apa se introduce intr-o cisterna nu atat de sfintita, dupa care ajunge la cantitati de en gros in butoaiele sfintite, in care se mai pune si varza la murat.

Eram atat de ignorant! Si eu care, ca prostul, nu mi-am lasat cainele sa bea apica de la balta de sub hidrant. Mi-am zis ca e plina de microbi si ca se imbolnaveste. Cine sa stie ca hidrantul ala e sfant? Apa Nova sfintita!

Mai jos, procesul de „fabricare”, pas cu pas. Cam la 50 000 de Euro cisterna.  Cea mai profitabila afacere din toate timpurile!

 

Surse poze: Eli Driu.
PAGINILE MELE DE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport GRATUIT, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și international.

Fragment:

„Caprioara m-a chemat la ea a doua zi. Purta niste cizme si negre de piele, cu toc inalt, o fusta putin mai lunga decat batista mea si o bluza mulata. Inutil sa va mai spun ca nu purta sutien.
M-am holbat la ea cateva secunde, am studiat-o bine si tocmai cand sa spun ceva:
-Iti place?
-E bestial!
Statea rezemata de frgider, cu fundul lipit de el, corpul incovoiat, o mana sus, strangand tare congelatorul, pana la sange, pieptul scos in afara si cu o mana isi masa sanul drept.
Imi zambeste cu subinteles si ridica usor piciorul, lasand sa i se vada o ata neagra, pe bost de biki.
-Iti place ce vezi?
-E bestial, ti-am zis. De unde l-ai luat?
-Ce?
-Frigiderul. Face si gheata?”

De Silviu Iliuta

Citeste si: POVESTI PENTRU OAMENII MARI.

 

 

t=”” width=”1024″ height=”683″ /
sursa poze:

One thought on “Apa sfintita vine de la hidrantul nesfintit.

  1. Dorin Ciobica says:

    „Şi-n apă ne începută te voi îmbăia, până când banii tăi veni-v-or la mine, ca să-ţi iau povara lor de pe umeri!” – Dan Ilie Ciobotea, general în rezervă, U.M. 0544.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *