Home / (Pro)stirea zilei / A aparut si sutienul de Craciun. Ptiu!

A aparut si sutienul de Craciun. Ptiu!

de Silviu Iliuta

Tot eu va deranjez, cetateanul din Filiiasi, Dolj, care a observant chilotii primarului, intinsi prin oras, pe sarme. Chilotii cu leduri, normal.

Vreau sa retrag tot ce am spus: acestia nu sunt chilotii domnului primar. Nu asa a vrut el sa decoreze orasul, cu lenjerie intima! M-am grabit si imi pun cenusa in cap.

Se pare ca este vorba de o sotie de urias, care are un hobby: sa poarte lenjerie intima cu beculete. Acum nu ma intrebati pe mine de ce face asta, dar extraterestrii astia sunt mai nebuni. Am calculat ca la un metru, cate are perechea de chiloti, si cupa Z la sutien, faptura trebuie sa fie inalta de cel putin 10 metri.

PAGINILE MELE DE FACEBOOK  Silviu Iliutacronicipebune

(poze: Ova Aerpo, Andreea Mitrache)

Asa ca, ce vreau sa zic: daca ati vazut o cetateanca extraterestra, inalta de peste 10 metri, cu niste gusturi dubioase la imbracaminte, care nu poarta tanga, ci Tetra, sa ii spuneti ca si-a uitat chilotii la noi pe sarma, in Filiiasi.

Si-a lasat aici circa 2-300 de bucati, prin tot orasul. Sa vina repede sa ii ia, ca deja nu mai putem sa scoatem copiii pe strada de rusine. Numai pe astia transparenti cu stelute rosii o rog sa ii lase. Ca vrea sa ii poarte nevasta-mea de Revelion.

 

PAGINILE MELE DE FACEBOOK  Silviu Iliutacronicipebune

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport GRATUIT, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Fragment din carte:  
„Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

rrrr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

Mare e gradina facebook! (207)

Cinii ne place, pisici ne place, dar cai ubim! Ca calarim. Sa faceti mult botic …

Lasă un răspuns