Va rog sa distribuiti acest mesaj, cum puteti! Puteti lua pozele si sa le postati direct pe facebook sau sa postati articolul.
O femeie avand 40-45 de ani, inaltime aproximativ 1,7o m, este presupusa a fi vinovata de moartea unei tinere, impinsa in fata metroului, la statia Dristor 1. Se pare ca femeia a mai incercat sa impinga pe altcineva, o fata de 20 de ani, mai devreme, la statia Costin Georgian. Ea este suspecta:

Aceste apeluri sunt absolut normale in toate lumea, iar o distribuire a mesajului sporeste sansele Politiei de a o identifica. Pana atunci, politistii vor patrula in fiecare statie de metrou.

Comunicatul Politiei:

Daca o cunoasteti, va rog sa sunati imediat la 112 sau sa contatati imediat cel mai apropiat agent de politie. Daca nu o cunoasteti, distribuiti pozele sau articolul. Este unul dintre momentele alea in care facebook chiar poate fi bun la ceva si, fara vorbe mari,  este datoria noastra de cetateni.

Implicarea ta poate impiedica o noua drama. Multumesc!

Silviu Iliuta

PS: De ce Metrorex e atat de sarac, incat nu isi permite niste camere mai bune? Asta e alta intrebare, pentru mai tarziu. Poate ca sindicatele, care fac legea acolo, ar trebui scuturate putin. Ar mai fi multe de spus. Next time.

ACTUALIZARE. Femeia a fost prinsa. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *