.

Andrei Voicu, elev în clasa a XI-a, a primit nota 2 la purtare, după ce a ironizat-o pe profesoara de desen pentru vestimentația pe care o purta într-un videoclip pe care l-a filmat în urmă cu mai mulți ani. Acesta:

Comentariul elecului:  „Băi băieți, eu zic să facem o mișcare prin care să îi găsim profei de desen un băiat de care să se lipească. Între timp Colegiul Hasdeu e liceul în care e interzisă purtarea bărbii și părului lung, dar unde predă una dintre cele mai luminate minți ale sistemului de învățământ, această struțo-cămilă a artei, care se zbate între vocația de a cânta și a desena”, a scris elevul. Profesoara a aflat ulterior de postare și a făcut o solicitare Consiliului Profesoral în care cerea sancționarea elevului pe motiv că i-ar fi „afectat imaginea”.

„Stau şi aştept să mă lipesc de un băiat/M-aş duce cu el la un hotel, dar ce păcat că n-are în portofel…”
Asta canta profa de desen, in timp ce isi unduia corpul pe niste miscari tip trupa ASIA, daca fetele ar fi fost bolnave de pojar si cu temperatura mare.
Iar elevul Andrei nu a apreciat-o si a facut putin misto de ea. In ce tara traim, fratilor? Ce elevi rai! Par n-ar trebui sa aplaude toti cand isi vor vedea profa de Limba Romana dandu-si jos chilotii pe musica si urland: “Sexy, sexy, stiu ca ma vrei! Toata noaptea te gandesti la femei!” ? Sau pe proful de Mate cantand: “Suzana, mi-ai furat bananaa!”
Apreciati-va valorile, bai, elevilor! Taceti si inghititi ca sclavii de care ori vedeti o pitzi! Sistemul va vrea prosti, umili, tunsi si supusi! Daca profa asta ajungea vreo mare cantareata si canta azi prin mall-uri, pe marile scene din orasele tarii, la concerte sponsorizate de primarie? Daca ea, in loc sa va predea voua desen, se tinea de muzica si ajungea azi sa cante in deschidere la vreun Holograf, prin parcarea de la Kaufland? 90% dintre pipitele din muzica asa au facut cariera! Incluzandu-l si pe Traistariu.

FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *