Moda a evolutat intr-atat, incat am ajuns in acest punct:

Aceasta reprezinta ultima creatie vestimentara de exceptie, pe plan mondial. Creatorul a ilustrat perfect ideea „omului cu scaun la cap”.
Vrei sa arati ca ai scaun la cap? Iti iei imediat asa ceva!

Cum se foloseste? Iti cumperi aceasta creatie din magazin si, cand ajungi acasa, o asamblezi. Aici intervine geniul creatorului, spiritual sau practic. Pentru ca imbracamintea sa coste mai putin, el a preferat ca intregul costum sa se vanda cu scaunul dezasamblat. La plecare,  ti se inmaneaza cateva suruburi si un diblu.
Practic, genialitatea artistului consta in faptul ca a redus costul costumului de la 3200 de Euro la 3199 de Euro, pentru ca iti asamblezi singur scaunul.
„E criza mondiala, trebuie sa avem si noi grija la costuri. Trebuie sa le reducem si sa nu mai face haine scumpe!” a declarat reprezentatul casei de moda Versace-IKEA.
Intr-un final, costumul va arata asa:

Poza este cu titlu de exemplu si reprezinta varianta romaneasca a creatiei de mai sus.

(sursa foto: pe cuvant daca stiu!)

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport GRATUIT, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.


 

INCA MA MAI GASITI AICI: Silviu Iliutacronicipebune

Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

FRAGMENT:
„La curvele tailandeze
Kiet e o tailandeză de 40 de ani. Sau de 50. Poate fi de orice vârstă între 40 și 80, având în vedere că are pomeții mânjiți cu multă vopsea roșie și niște sprâncene desenate cu pixul. Nu are riduri, dar nici nu ar avea cum să se vadă pe sub tencuiala de pe figură. La modul în care folosește gletul, Kiet s-ar putea angaja lejer în construcții.
– Bu-na siua!
– Doamna… Kiet? – Este. Cine trimis la mine și ce dorim să facem azi? Control la aparat? Are patru perechi de ouă, deși e femeie. Vocea sa e atât de groasă, încât pare că fumează 50-60 de trabucuri pe zi. Stă rezemată de un aparat ciudat, un fel de scaun de dentist sau de ginecolog, din care ies multe firicele. Deasupra aparatului este o planșă cu scheme de acupunctură, iar lângă el pâlpâie un bec roșu, ca de bordel. Plin de perdeluțe mov și de tot felul de obiecte aruncate: veioze, statuete oribile, bețisoare din care iese mult fum, o barcă venețiană de plastic, un televizor. Arată ca și cum Stevie Wonder a fost lăsat să își exercite în voie meseria de decorator. Stevie Wonder bolnav.
– Aparat?
– Aparat cu care măsurăm tot ce este bolnav: rinichi, ficat, plămâni. Și dăm analize. Nu greșește în 99% dintre cazuri. Mai bun decât orice medic! Șase ședinte doar.
– A, nu sunteți Kiet cu…
– Cu… ?
– Practic, cu… curvele?
– Aaaa, masaj erotic! La noi nu există așa ceva ca curve.”

CARTI, DE AICI.

 

<blockquote

2 Comentarii la “Asa arata oamenii cu scaun la cap! Varianta IKEA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *