Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Sunt momente in viata in care trebuie sa strangi din dinti pentru un job. Cine n-a facut-o? Cate fete nu ati suportat un sef marlan care va fura munca, un nesimtit care va face avansuri? Cati barbati nu au tacut si au inchis ochii cand li s-au facut nedreptati, doar pentru a-si pastra serviciul, pentru a-si putea intretine familia?
Totul are o limita insa. Atunci cand lucrezi intr-o companie si ti se sugereaza sa inchizi ochii cand o femeie e agresata de un barbat, ba sa mai faci si show din asta, devii complice. Complice la agresiune.
Televiziunea lui Voiculescu baga zeci de dolari pe zi in niste oameni cu intelect subdezvoltat, oameni cu probleme psihice. Si de ani de zile scoate bani de pe urma lor. Marele profesor Voiculescu a facut milioane din publicitatea de pe urma acestor doi amarati,
Vulpita si Viorel.
Stiu, asta e tara, lumea se uita la ei. Va trebui sa traim cu realitatea asta si sa incercam sa o indreptam prin educatie.
Asistenta de la emisiunea Acce Direct, pentru care Mirela Vaida primeste un purcoi de bani sa ca stoarca lacrimi si audienta din viata a doi amarati, si-a dat demisia. A venit momentul ala in care ea n-a mai putut inchide ochii. Tarziu, dar a venit, si sa stiti ca eu o respect pentru asta. Mi se pare ca are co*ie, desi nu e chiar un compliment pentru o femeie. De remarcat car de impaciuitoare e Mirela Vaida, sugerandu-insa mai inchida si ea ochii. Cu alte cuvinte, ce daca o femeie e batuta? Nu mai pune si tu la inima!


Intr-o tara cu o un CNA incompetent, pus sa ii pupe tapile lui Voiculescu, fata asta a facut mai mult decat au facut toti pacalicii de la CNA la un loc: a deschis calea interzicerii acestei mizerii. Cand stii ca o femeie a fist
batuta de un barbat, iar tu incerci sa ascunzi asta, esti complice. Si tu, Mirela Vaida, si producatorii, si televiziunea. Sa va fie rusine, ati dus televiziunea la nivelul unei toalete din fundul curtii.
Cititul desteapta! Oferta lunii la cartiȘ

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta


“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.