Jurnalistul german ridicat în Piața Victoriei de jandarmi este realizatorul documentarului “Aici nu-l avem decât pe Dragnea”, filmat în Teleorman.

Un jurnalist strain e ca raia pentru PSD. Nu e de la Antena 3, ca sa-i dai un loc in fata la miting, sa il servesti cu un fursec si sa va pupate reciproc talpile. Nu e de la Realitatea, ca sa stii clar ca sunt dusmani. Jurnalistul strain e un individ dubios care vine sa relateze ce vede in piata, fara sa fie platit prin terti de partid sau de oponenti. Asa facea si omul asta independent.
Intrebari:
1. Baiatul asta realizase un documentar despre Dragnea. Asadar, era o tinta? Stiau exact care e treaba cu el si l-au urmarit? Din imagini cam reiese ca s-au dus tinta la el. Daca da, cine raspunde pentru mizeria asta securista, pentru scandalul asta international? Cum v-at permis sa retineti un jurnalist timp de 2 ore???
2. Pe ce motiv l-au retinut? Greu de crezut ca omul, ziarist fiind, se apuca sa arunce cu pietre sau sa instige la violenta. Atunci de ce sa retii un ziarist? Platesc cei care au dat ordinul asta?
3. Tanti Carmen Dan, iesi matale maine si explica presei international de ce jandarmii dumitale, aia care nu ii lasau pe oameni sa vina de la metrou (aveati grija de ei, stiu, sa nu iasa la caldura), aia care il flancau pe domnul Mihai Sora (va era frica ca distinsul domn sa nu atace sediul PSD?) l-au retinut pe jurnalist.

Jurnalistul bagat de voi in duba si dus la sectie e corespondent al unui ziar cu 2,5 milioane de cititori pe zi, nu al Jurnalului de Videle. Nu stiu daca intelegi bine, dar: e groasa, tanti Carmen! Situatia. De ea zic. Scadal international, din ala urat. Si de data asta nu te mai apara Antena 3, ca pe astia ii baga in seama presa international numai atunci cand cumpara vreun premiu de la ei, pe bani grei, nu altfel.

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

Cronicile unui barbat de Silviu Iliuta

Fragment: „Nu am înţeles niciodată de ce când îi este rău unui om, cineva se oferă să îi aducă un ceai.
– Ce ai, frate?
– Cancer!
– Aaaa, stai liniştit că am un ceai de tei… vindecă tot!
Mai nou e un curent, ierburile tămăduitoate sunt peste tot: Mănâncă acum trei legături de pătrunjel pe zi şi scapi de ciroză!
– E de tei, sigur o să îţi facă bine, Silviu.
Să-mi bag picioarele, e din ăla bun, de TEI!!! Ăsta vindecă tot!
– Sunt convins, eu şi când am avut pneumonie, tot cu ceai mi-a trecut.
– Ai rămas glumeţ! Ca atunci când eram mică, îmi spune.
Se apropie de mine, cu halatul desfăcut. Toată căldura pielii sale radiază înspre mine. De sub halatul ei ies unde şi mirosuri, ca acelea care îi făceau pe Tom şi Jerry să plutească. În traducere, pentru cei care au sărit direct la desenele cu roboţi: „Boss, era bine rău androida, frate! Te vrăjea ca un Bakugan din ăla care scuipă energie!“.
E prea aproape!
Începe să îmi maseze mâna dreaptă, la încheietură. E bine.
Apoi, pentru că nu are o poziţie bună, se așază lângă mine, pe pat. E mai bine. Sper că profită de mine, măcar acum când sunt bolnav… ”

Nu rata singura trilogie premiata chiar de autor: „Cronicile unui barbat!”.
Vanduta in peste DOUA exemplare. Aproape trei. 
Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK


*gasiti cele mai recente articole pe facebook/cronicipebune

 

3 Comentarii la “Au inceput „sa ii ia” si pe jurnalistii straini. Atat ii duce mintea.

  1. Zev says:

    Maiestrica, eu zic accentul pus pe ‘jurnalist strain’ e umpic gresit. Nici un cetatean care nu da cu cocktailuri Molotov sau ceva similar in agresivitate nu trebuie saltat. Niciu un jurnalist strain sau roman care isi face jobul nu trebuie saltat. Nici un protestant pasnic nu trebuie saltat. Nimeni, nici un apatrid care e prezent, indiferent de motivatie, intr-un spatiu public si care nu prezinta o amenintare clara si documentabila asupra securitatii unui obiectiv, a membrilor cu atributii in securitatea acelui obiectiv, a populatiei in general, nu trebuie saltat. Ce amenintare era neamtul, ii impusca cu Olympus-ul? Legatura cu documentarul nu va putea fi demonstrata decat daca vorbeste vre-un jandar, altfel e pista moarta. Deci sa ramanem la chestiil fundamentale si legale de mai sus. Oarecum off-topic, ma intreb daca Consulatul nemtilor a intervenit, si daca da, cum, si cine i-a sesizat, dar asta numai Paul poate spune, daca vrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *