FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

 

 

Iata declaratia lui: “Veneam si eu din Italia, in concediu, cu familia mea. Am ajuns la Otopeni unde unde un domn mi-a strigat:

-STOP!

-Ce e?

-Ati completat formularul 35?

-Nu, dar completez.

Am cumparat dosar, am completat in formular, pe proprie raspundere, ca nu am Coronavirus. Ar fi culmea sa mai am unu in mine! Apoi m-am dus iar la barbatul in costum:

-Acum mergeti la Trezorerie sa platiti taxa de 0,2 lei.

-Online nu se poate?

-Nu!

-Pot sa merg?

-Nu! Nu aveti dosar complet. Ati platit taxa? Nu. Taxa de poluare, autorizatie de mediu, adeverinta ANAF, cazier fiscal, autorizare ISU?

Am sunat in tara si mi le-a facut o ruda mai amarata. Virus normal de gripa. I le-am dus. A durat doua zile, cat timp am dormit cu famia nea in dury free. Scump rau in Otopeni! Peste Elvetia!

-Dosar cu sina aveti?

Aici am clacat. Nevasta-mea a zis: “pentru ce? Pentru ce ne chinuim atat? Romanii sunt in stare sa ne omoare. Sa ne tina la cozi, sa ne ia apa calda, sa competam 15 formulare pe luna! Nu mai bine mergem noi in Ungaria?!”

Si am plecat. Voi, romanii, chiar stiti sa va aparari de virusi. Ne-ati invins, domnu Cercel, dar ne vom intoarce! Cu dosar cu sina cu tot.”

 

 

 

3 Comentarii la “Azi, la Otopeni.

  1. Mirella Jaber says:

    E simpatica ideea, si chiar poate parea hazlie. Pana la un punct, unde m-am intrebat, care-ar fi fost reactia mea daca cineva din Ungaria facea aceeasi gluma, si folosea “Romania”.

  2. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 24 februarie – 01 martie2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *