O dragoste din alta lume

 

Cand n-are ce face, populatia de pe Facebook de la noi se imparte in doua tabere pe niste probleme absolut false. Azi, unii ii injura pe artisti, „ba, Delio, cati bani ai si ceri bani la guvern!”, „nu ti-e rusine, Chirila? Cat castigi la Pro?” Cealalta tabara sustine postarile artistilor despre ajutorarea industriei.

Treaba e cat se poate de simpla:
1. Nu este vorba despre artisti, ci despre muuulti alti oameni din industria asta: de la inchirieri de lumini, fabricare scena, vandut bilete, catering, machiaj, recuziteri pana la ce vreti voi. Artistii sunt doar varfurile, ceea ce vedeti voi. In spatele lor sunt multi salariati, ca in orice alt domeniu. Sa spui „ba, Delia, tu iei bani, de ce mai ceri?” dovedeste ca ai o capacitate de intelegere mica, cat putza de furnica. Nu insista cu comentariile pe Facebook, nu ai de ce, te faci de ras.
2. Nu numai industria asta e afectata. Stiu frizeri, soferi, operatori, avocati etc… toti au avut si au de tras. Principiile pentru care ar trebui ca guvernul sa intervina si sa ii ajute, INDIFERENT DE PROFESIE, sunt:
3. Ai platit impozit? Adica ai castigat bani si esti bun cetatean. Atunci statul trebuie sa te sprijine, fie ca esti in industria spectacolului, fie ca lucrezi la saiba.
4. Nu ai platit impozite? Ai lucrat la negru? Suporta! Nimeni nu trebuie sa te sprijine, ba mai mult, avand in vedere ca noi, aia cinstiti si cu taxele platite, muncim pentru tine, ar fi bine sa te puna sa platesti si din urma, si penalizari.
Serios, atat de simplu e.

Cititul desteapta!
O dragoste din alta lume

2 thoughts on “„Ba, Delio, tu ai bani! De ce mai ceri de la Guvern?”

  1. Zev says:

    Nu, nu e atat de simplu, Silviu. Tu treci in zbor peste faptul ca aia care au semnat nu sunt nici sunetistii, nici stilistii, ci sunt fix aia si alea care posteaza non-stop semi-goliciuni din locatii exotice. Nu, nu sunt invidios, eu bloody traiesc intr-o locatie exotica. Daca lista de semnaturi includea si categoria invizibila, eram de acord cu amandoua mainile. Sunt chiar surprins ca te-a furat argumentul penibil al fufei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *