Cum e, ma, sa te dai culta, poeta si mama intelepciunii, sa fii ditamai primareasa la Bucuresti, iar odrasla ta sa dea BAC-ul la 20 de ani si sa ia nota 1,20. Acum vreo 2-3 ani s-a intamplat.

Si daca isi scria doar numele, ala mic, baiatul Gabitei Firea, lua 1,40. De unde deduc ca si asta a fost prea greu pentru sarmanul copil.

Nu numai atat: copilasul a fost si pe la o scoala de fite din Pipera, unde mamicuta a platit zeci de mii de euro. Iar ala mic a absolvit liceul fara a fi in stare sa isi scrie numele corect. Ai dat banii degeaba, cucoana!

Poate o ziceti: ei, si? E un copilas mai prostut, nu e in stare sa invete!

Nu-i asa, fratilor! Faptul ca ala mic al lui Firea a luat 1,20 la Limba Romana spune exact tot ce crede ea despre cultura. Arata exact cat valoreaza scoala pentru Firea. Eu, daca aveam un copil care lua 1,20 la Bac ma decadeam singur din drepturile parintesti, ieseam in piata publica si scriam cu creta pe jos de 100 de ori: SUNT CEL MAI PROST PARINTE DIN LUME! Credeti ca ea a facut asta sau s-a dus la o scoala sa le dea sfaturi olimpicilor la Limba Romana?:)))))))))))))))))))))))

La Istorie a luat 5,5, iar la Sociologie a foat bunicel si a obtinut 3,6!

Dar Firea e mandra, sunt convins. Facem pariu ca ala micu’ stie deja sa faca invarteli cu terenuri, ca Pandele, sa duca batranele la moaste, in acbimbul voturilor, ca muma-sa,si sa se dea pe langa cine trebuie ca sa ajunga mare in partid, cam cum facea Gabita pe vremea lui Radio Contact, cand era lipita de Tariceanu?

Ehe…

FOLLOW SI LIKE PE  FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Fragment: „Nu am înţeles niciodată de ce când îi este rău unui om, cineva se oferă să îi aducă un ceai.
– Ce ai, frate?
– Cancer!
– Aaaa, stai liniştit că am un ceai de tei… vindecă tot!
Mai nou e un curent, ierburile tămăduitoate sunt peste tot: Mănâncă acum trei legături de pătrunjel pe zi şi scapi de ciroză!
– E de tei, sigur o să îţi facă bine, Silviu.
Să-mi bag picioarele, e din ăla bun, de TEI!!! Ăsta vindecă tot!
– Sunt convins, eu şi când am avut pneumonie, tot cu ceai mi-a trecut.
– Ai rămas glumeţ! Ca atunci când eram mică, îmi spune.
Se apropie de mine, cu halatul desfăcut. Toată căldura pielii sale radiază înspre mine. De sub halatul ei ies unde şi mirosuri, ca acelea care îi făceau pe Tom şi Jerry să plutească. În traducere, pentru cei care au sărit direct la desenele cu roboţi: „Boss, era bine rău androida, frate! Te vrăjea ca un Bakugan din ăla care scuipă energie!“.
E prea aproape!
Începe să îmi maseze mâna dreaptă, la încheietură. E bine.
Apoi, pentru că nu are o poziţie bună, se așază lângă mine, pe pat. E mai bine. Sper că profită de mine, măcar acum când sunt bolnav… ”
Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI.

 

PRIETENUL MEU, INSELATUL

 

9 thoughts on “Baiatu’ lu’ Firea a luat 1,2 la Bac. Viitor politician PSD.

 1. Ilie says:

  Sfârşitul articolului,partea cu referire la închinarea la Moaşte,denotă o frustrare personală,lucru inadecvat cu subiectul articolului.Adică o manipulare ieftină prin care se insinuează că dacă mergi la biserică eşti prost.Ruşine domnule!Nu atrageţi cu nimic prin asta!

  • Dragos says:

   Mai Ilie, nu e nicio manipulare. Cu atat mai putin ieftina. Sau trebuia sa zic „cu atat mai mult”? Iti spun yo, pa persoana fizica, si trebe sa ma crezi: daca mergi la biserica esti prost. Esti imatur. Esti in stadiul ala embrionar, din care multi nu ies pana mor, in care crezi bazme cu zei. Mai exact cu unul singur, avand prenumele „dumne”

 2. tip says:

  Mai citeam cateodata articolele tale, dar acum imi dau seama ca o sa le ignor total, ba chiar deja am vorbit si cu cei apropiati mie sa te, evite.

  Consider ca faci parte la indobitocirea natiei si promovarea inculturii. Ma indoiesc de intentiile tale „bune” in mediul online, mai tare decat altii de existenta lui Dumnezeu.

  Toate au o limita Iliuta, oricum ar fi ea, e si mama si cred ca ii e imposibil sa nu sufere pe tema asta. Politica si viata publica sunt ceva, viata privata si in special familia, cu totul altceva si nu mi se pare etic sa judeci sau sa comentezi asta.

  UnTip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.