O dragoste din alta lume

Gluma, gluma, cu Biden si Trump, da’ asa o iau unii in serios, frate…
Deci citesc acum pe la diversi oameni pe pagina reactii de genul „Hai, Trump!”, „Bineee, Bideeen, sunt atat de fericita ca invingi!”, „Doamne, cu ce emotii am stat pana la 3 dimineata cand s-au numarat voturile din Iowa!”, „Mor, daca castiga Biden in Nevada, mor. Am o criza de anxietate!”


Caterinca e caterinca, dar mi-l imaginez pe Ionut din Valea Mare, cum sta el de 30 de ani fara asfalt in fata casei, sperand la fiecare patru ani sa ajunga aia cu gazele si pe strada lui, cacat tot de emotie pentru Trump. Sau pe Elena din Sectorul 6, fara apa calda de trei luni, uda toata de emotie in fiecare noapte ca nu castiga Biden. Gooo, Bideeeeneee! Si Stefan din Iasi e in delir dupa ce s-a anuntat ca Trump ar putea lua 20 de puncte in Philly. La terapie intensiva nu mai au aia aer, sange, plasma, colcaie Covidu prin orase, dar toti sunt terminati de tensiune: castiga Trump sau Biden.
Daca ramane Trump, va trage gaz la usa, ma, da drumu’ la apa calda, iar de iese Biden, trimite oxigen la spitale, ca asta crede ca exista Covid. Daca ies republicanii, simt ca vom avea 5-6 autostrazi la anu’ si vor face astia si vreo opt spitale regionale, ca astia de la noi oricum nu-s in stare.
Go Trump, Go Biden! Doamneeeee, ce emotii am, cred ca fac un atac de panica.

OFERTA la carti!!

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.