POTI COMANDA DE AZI, pe bookzone.ro, AICI.

A venit si el din Giurgiu pana la Sinaia sa faca un gratarel! E duminica, e pacat de la Dumnezeu sa nu ne cinstim putin, sa nu luam niste aer curat!


Asa ca nenea asta, confirmat cu Covid, si-a luat fameleonu, a trecut pe la macelaria lui preferata, din Popesti, sa ia carnita „d-aia buna”, apoi pe la magazin sa ia 15 pet-uri de berica, mustar, a bagat gaz, apoi directia Sinaia! Unde ii place lui: la Cota 1400! Vin si nasicu, finu’, patru vecini, sa fie veselie!

Tânărul refuzase internarea și a semnat că nu va ieși din casă. S-a gândit că nu va afla nimeni, însă, dacă dă o fugă până la munte.

„În data de 2 august 2020, pe timpul executării misiunii de ordine publică pe raza localității Sinaia, echipajul de jandarmi a observat un grup de persoane care desfășurau activități de picnic într-un loc nepermis. În urma legitimării acestora și stabilirii identității, una dintre persoane a fost semnalată cu alertă pentru că nu respectă măsura izolării la domciliu. „Grupul respectiv era format din două familii, fiecare familie era formată din cinci persoane. Având în vedere cele constatate la fața locului, patrula de jandarmi a aplicat măsurile legale, ulterior aceștia fiind preluați pentru a se dispune măsura carantinării conform legislației în vigoare”, a spus Mădălina Stocheci, purtătoare de cuvânt a IJJ Prahova, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Faceti voi socoteala cati oameni a infectat cretinul asta doar azi.
Si ce pateste? O amenda pe care n-o va plati pentru ca va fi declarata necunstitutionala?
(poza: Digi24)

 

Ps: poti comanda NOUA carte AICI si ai cod de reducere. Sper din inima sa va placa! ACCESAND ACEST LINK, AI 20% REDUCERE!

desteapta! Oferta speciala ASTAZi, 7 iulie!

 

1 Comentariu la “Bolnav de Covid „izolat” la gratar.

  1. Popescu says:

    Nu va plati oricum nicio amenda. Asa cum nu ar fi fost platite nici cele pe care CCR le – a declarat neconstitutionale. Nu sunt fan CCR , dar a blama exclusiv aceasta institutie dovedeste doar o gandire …unilaterala. Nu CCR este de vina ca reglementarile in tara asta sunt facute peste noapte, pe genunchi si de absolventi de drept ( sau nu) ai unor facultati de apartament.
    Lipsa responsabilitatii , de la vladica la opinca , este cea care ne condamna. Lipsa educatiei, lipsa respectului ( fata de sine si spoi fata de ceilalti) sunt ingredientele care ne fac , ca natie, incompatibili cu democratia. Democratia presupune asumarea faptwlor si a consecintelor acestora. Pentru asta e nevoie de anumite ingrediente, care ne lipsesc.
    Se pare ca generatia tanara isi doreste ( subliminal sau chiar vadit) o dictatura. Le uram succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *