Din presa:
„Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, la Digi 24, că municipalitatea va amenaja în Piaţa Enescu un brad mare decorat în roz.”

Blaga a spus ca “vesnicia s-a nascut la sat” mare dreptate a avut.
Si frumusetea, bunul gust…tot acolo.
Dar, Gabriela Vranceanu Pandele Firea s-a nascut la oras.

Ce e frumos… e frumos! Si ii place si bucuresteanului. Bradul mare si roz, ca o fondanta uriasa, va fi amplasat in Piata Cosbuc si ne va aduce aminte in fiecare zi a sarbatorilor ca o avem la primarie pe doamna:
13131579_1071642719565201_3646623445684705789_o
Pentru ca, totusi, sunt sanse ca bradul sa nu fie un kitsch fenomenal, as propune si urmatoarele masuri:
-pe bradoi sa se arunce asa, la intamplare, un millieu mare si roz, ca o prelata. Sa fie confectionat din material de draperie si sa semene cu rochia doamnei.
-in zona sanilor bradului (daca bradul ar avea sani) sa se monteze niste cristale din alea smechere, Swarovski,
-in centru sa i se ataseze o mare funda, 2m pe 2m, din aceea de impachetat cadouri. Se propune pentru inaugurare: Pandele.
-pe cap, bradul sa poarte o coronita furata de la o Barbie uriasa. Suntem dezamagiti ca doamna Firea nu poarta una in poza de mai sus. Dar ne trece.
-in loc de suport de brad sa sa ia doua masini Matiz vopsite in bleu fosforescent, sa semene cu strumfii doamnei Firea
-chiar nu mai are nevoie de globulete, o sa straluceasca pana la Istanbul.

PS: Eu zic ca la cum o sa arate bradul, daca il invatam sa se dea bine pe langa Dragnea, va putea candida la primarie peste 4 ani. Si n-ar face treaba rea!

AI CARTE, AI PARTE! „Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta. Costa 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte: „-Pi*da mă-sii, iar bruiază semnalu’ nenorociții ăștia de securiști! F*tu-i în cur pe mă-sa!
El e tata. Injuratura cu curu’ si cu mă-sa, ani de zile m-am chinuit să înteleg ce vrea să zică. Chiar și când am inteles cuvântul cu “f”, tot nu pricepeam cum voia tata să f*tă în cur un securist pe care să îl urce în spatele mamei lui.
-Întotdeauna securiștii ascultă ce vorbești la telefon, bombănea tata și dădea volumul radioului mai încet.
O bună bucată din copilărie am crezut că un securist este un pitic care locuiește în interiorul telefonului nostru. După ce adormeau ai mei, mă trezeam noaptea, ridicam receptorul și șopteam:
-Hei, securistule, ai mâncat azi? Ești bine? Vezi că tata vrea să te fu*ă în cur mâine! Vrei să îţi dau un fursesc și să-ţi citesc o poveste, securist mic?
Mama n-a ințeles niciodată de ce receptorul telefonului nostru era plin de firimituri dimineaţa.”

cover_blogb

2 thoughts on “Bucurestiul va avea un brad mare si roz. De unde i-o fi venit ideea?

  1. Ana says:

    Acest articol demonstreaza nivelul vostru de dezinformare. Bradul îmbrăcat în roz realizat împreună cu Fundația Renașterea, dedicat ca simbol pentru femeile din România. Oare ati auzit de Fundatia Renasterea????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.