27 thoughts on “Cand apare si Nelu intr-un exercitiu de la scoala.

 1. Dascăl Sorin says:

  corect era Ana a cules 15 pere iar Radu a cules cu 4 pere mai mult decât Ana ===si final === câte pere a cules Radu –-nu Nelu // –– Va stricat capul democrația asta sau din cauză că ascultați manele ( muzică țigănească ) de aceea nu mai știți vorbi limba română

 2. Dascăl Sorin says:

  corect era Ana a cules 15 pere iar Radu a cules cu 4 pere mai mult decât Ana ===si final === câte pere a cules Radu –-nu Nelu // –– Va stricat capul democrația asta nu mai știți vorbi limba română ???

 3. Andu says:

  Raspuns corect: 0 (zero). Numai ca e problema de logica nu de matematica….

  Sau daca intreba „cate pere are Nelu?” raspunsul era 34, ca de fapt Nelu e concubinul mamei si-si exploateaza copii vitregi punandu-i sa-i culeaga perele pentru tuica…..

 4. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 10 – 16 februarie 2020?

 5. Andresa says:

  Cred ca au incurcat numele. In loc de Nelu, trebuia să fie Radu. ? Daca nu … bănuiesc ca cel care a scris enunțul a consumat ceva înainte!

 6. Spyk3dj says:

  Hmmmm…. ce de capete patrate…. cum plm sa intrebi „cate a cules Nelu?” …. poate cate a cules Radu… dar fie… daca e in cartea de matematica enuntul e total gresit…. pe cand daca e in carte de logica atunci foarte corect… dar…. cam pentru ce clasa era enuntul??? Intreb si eu asa…. pt un prieten?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *