27 thoughts on “Cand apare si Nelu intr-un exercitiu de la scoala.

 1. Dascăl Sorin says:

  corect era Ana a cules 15 pere iar Radu a cules cu 4 pere mai mult decât Ana ===si final === câte pere a cules Radu –-nu Nelu // –– Va stricat capul democrația asta sau din cauză că ascultați manele ( muzică țigănească ) de aceea nu mai știți vorbi limba română

 2. Dascăl Sorin says:

  corect era Ana a cules 15 pere iar Radu a cules cu 4 pere mai mult decât Ana ===si final === câte pere a cules Radu –-nu Nelu // –– Va stricat capul democrația asta nu mai știți vorbi limba română ???

 3. Andu says:

  Raspuns corect: 0 (zero). Numai ca e problema de logica nu de matematica….

  Sau daca intreba „cate pere are Nelu?” raspunsul era 34, ca de fapt Nelu e concubinul mamei si-si exploateaza copii vitregi punandu-i sa-i culeaga perele pentru tuica…..

 4. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 10 – 16 februarie 2020?

 5. Andresa says:

  Cred ca au incurcat numele. In loc de Nelu, trebuia să fie Radu. 🙄 Daca nu … bănuiesc ca cel care a scris enunțul a consumat ceva înainte!

 6. Spyk3dj says:

  Hmmmm…. ce de capete patrate…. cum plm sa intrebi „cate a cules Nelu?” …. poate cate a cules Radu… dar fie… daca e in cartea de matematica enuntul e total gresit…. pe cand daca e in carte de logica atunci foarte corect… dar…. cam pentru ce clasa era enuntul??? Intreb si eu asa…. pt un prieten😅

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.