O influncerita smechera de prin Rusia s-a gandit sa mai puna mana pe niste zeci de mii de followers, pe langa milionu’ din dotare.
Asa ca a organizat o mare petrecere cu gheata carbonica turnata direct in piscina. Haha, ce smecherie! Sa curga fanii! Sa curga banii! Sa le aratam noi ce smecheri suntem si cum ne distram!
Trei oameni au murit, printre care si sotul vloggeritei de succes. Nu era aerisirea corespunzatoare.
Asta pentru ca influencerii astia n-au treaba cu cele lumesti, bre! Pai de la inaltimea lor, gheata carbonica nu mai respecta legile fizicii, ci legile fizicii ii intreaba pe ei daca au voie sa isi faca treaba.
Partea proasta ca sunt milioane de copii care se uita in gura acestor cretini si ii copiaza. Acu’ prin liceele din Romania a ajuns o provocare care in curand se va lasa cu prima victima: cum il vezi pe un elev sa sta potolit in pozitie bipeda, vin unii si ii dau tare la picioare pana cade ala lat. Cu capul de pamant sau nu, cum i-o fi norocu’.
Cam atat. In curand vom avea o planeta de influenceri si de papagali care ii asculta orbeste. Urasc chestia asta. Oi mai suntem!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.