Home / (Pro)stirea zilei / Cautam presedinte cu coj*nes!

Cautam presedinte cu coj*nes!

Ce aveti, ma?
Doar nu era sa renunte omul la concediile lungi si frumoase in strainataturi, platite din banii tai, pentru una precum Kovesi?

Doar nu era sa arunce la gunoi serile frumoase de la Neptun, din vilele de protocol, pentru o amarata care ancheteaza corupti?

Doar nu era sa piarda shopping-ul din Munchen, pentru una precum Kovesi?

Multi spun ca  nu avea ce face. Bai, ba da: sa gaseasca o pereche de cojones si sa mearga pana la capat. Stiu, “decizia Curtii e obligatorie”. Care Curte, ma? Aia condusa de un fost pesedist? Aia cu judecatori numit politic? Aia e o gluma, nu Curte Constitutionala.

Apoi… am votat sa fie 300 de parlamentari. De ce sunt 465?  Nu tot noi am facut ditamai Referendumul in care am ales asta? Poporul, noi! De ce Curtea aia a ignorat ilegal ce a vrut poporul, ai? Urmand o logica de gradinita: daca acum avem 465 de parlamentari, inseamna ca 165 sunt in plus. Ceea ce inseamna ca legile de acum sunt nule. Asta ar fi fost valabila in orice tara normala, nu intr-o mafie bananiera ca a noastra.

Domnu’ Iohannis, faptul ca nu ati iesit sa motivati decizia, in timp ce lumea astepta cu sufletul la gura, dovedeste lasitatea unui strut care baga capul in nisip. Dovedeste lenea de a explica alegatorilor dvs.. Sau poate nu v-a sunat desteptatorul dimineata. Revocarea dovedeste ca nu sunteti deloc cine credeau unii ca sunteti, ci mult mai putin. In ceea ce ma priveste, eu caut un presedinte cu cojones. Dvs. NU mai sunteti o optiune pentru votul meu.

Asa, ca un sfat de la nimeni pentru ditamai presedintele tarii: cand mai luati vreo decizie, intrebati-va ce ar fi facut Titulescu, Mihai sau orice om mare de Stat roman care avea si cojones la purtator si pentru care romanii erau mai importanti decat functia sa.

 

FOLLOW SI LIKE PE  FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Fragment: „Nu am înţeles niciodată de ce când îi este rău unui om, cineva se oferă să îi aducă un ceai.
– Ce ai, frate?
– Cancer!
– Aaaa, stai liniştit că am un ceai de tei… vindecă tot!
Mai nou e un curent, ierburile tămăduitoate sunt peste tot: Mănâncă acum trei legături de pătrunjel pe zi şi scapi de ciroză!
– E de tei, sigur o să îţi facă bine, Silviu.
Să-mi bag picioarele, e din ăla bun, de TEI!!! Ăsta vindecă tot!
– Sunt convins, eu şi când am avut pneumonie, tot cu ceai mi-a trecut.
– Ai rămas glumeţ! Ca atunci când eram mică, îmi spune.
Se apropie de mine, cu halatul desfăcut. Toată căldura pielii sale radiază înspre mine. De sub halatul ei ies unde şi mirosuri, ca acelea care îi făceau pe Tom şi Jerry să plutească. În traducere, pentru cei care au sărit direct la desenele cu roboţi: „Boss, era bine rău androida, frate! Te vrăjea ca un Bakugan din ăla care scuipă energie!“.
E prea aproape!
Începe să îmi maseze mâna dreaptă, la încheietură. E bine.
Apoi, pentru că nu are o poziţie bună, se așază lângă mine, pe pat. E mai bine. Sper că profită de mine, măcar acum când sunt bolnav… ”
Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI.

 

PRIETENUL MEU, INSELATUL

 

Check Also

Cele mai tari oferte din magazinele patriei. (153)

De Silviu Iliuta–cronicipebune La 13 lei/kg. e pomana curata! Dumneavoastra stiti cati barbati au nevoie? …

Lasă un răspuns