Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta


Sa vedeti acum cum ies romanii la dans, la nunti, la botezuri, la mancat seminte la bloc! Din cauza Curtii Constitutionale, nici dracu n-o sa ii mai amendeze pe astia. Sau daca vreun politist in urma cu stirile ii va amenda, se vor cracana de ras in fata lui.
CCR zice ca Guvernul e prost, ca i-a amendat ilegal pe cetatenii care s-au plimbat brambura in loc sa stea in carantina, pe romanii care au facut hora mare in starea de urgenta. Cica nu era voie. Rau guvern, rau!
Baietii din CCR, adica niste judecatori scortosi sprijiniti de PSD si ALDE, vor sa traga pantalonii lui Iohannis, lui Orban, lui Tom Cruise de la Interne, si sa ii lase fara autoritate. Inteleg, papa si gura lor un ban, o ft pe Kovesi la comanda! Mananca si gura lor o paine de la pesedeu, baga ceva naspa de Orban.
Da’ cum facem, bre, ca in toata lumea s-au dat amenzile astea si-s legale? Pai? Sa se dea, fratilor, cate un pesedeu din asta in fiecare tara! Sau sa creeze pesedeu Franta, condus de Olguta – ca stapaneste limbile, pesedeu Anglia, condus de Dancila – ca intelege doua cuvinte din o suta, pesedeu Italia, condus de toti interlopii din partid – ca pe langa astia, Mafia Siciliana e mic copil.

Oferta lunii mai:

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta


“Cronicile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.