Home / (Pro)stirea zilei / Ce bine ca au scapat de Kovesi!!!

Ce bine ca au scapat de Kovesi!!!

Acum, ca au dat-o jos pe Kovesi, salariile vor depasi cotele apelor Dunarii, atingand valorile promise de Olguta. Autostrazile se vor construi singurele, iar spitalele vor fi mai smechere decat in Gemania, dotate si curate de poti manca de pe jos si linge icrele negre de pe perete.
Acum, ca au scapat de Kovesi, Romania va lansa 5-6 rachete spre Luna, smecherii nu vor mai fura un leut, iar Prim-Ministrul va invata brusc limba romana. Se va destepta maine dimineata, la prima ora. Blocurile nu vor mai avea bulina rosie, se vor reface singurele prin puterea mintii.
Acum, ca au eliminat-o pe Codruta, economia va dudui mai ceva decat a Chinei si vom incepe sa exportam sarmale in SUA. Pe bani grei! 5 dolari sarmaua cu varza si 8 aia cu vita de vie.
Normal ca se bucura alegatorii pesedisti, ma! Pai ei vor sta tot cu cwrul la soare, iar banii vor pica din cer. Doar ca uneori le va fi lene sa-i culeaga. Dar vin altii, a doua zi. Rai, frate!


Ati invins, ma! Ati facut o Romanie moderna, in calea careia stateau niste unii de mai demonstrau prin piata, un presedinte pampalau si o mana se speriati cu pancarte, prin Parlament.
Victorie, tiranul!
Postati-va pe facebook fericirea ca ati dat-o jos pe Kovesi!
Acum aveti Raiul pesedist promis, puteti dansa manele de fericire pe strazi, daca nu va e prea cald.
Manati, mai! Hai, hai!

 

 

FOLLOW SI LIKE PE  FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Fragment: „Nu am înţeles niciodată de ce când îi este rău unui om, cineva se oferă să îi aducă un ceai.
– Ce ai, frate?
– Cancer!
– Aaaa, stai liniştit că am un ceai de tei… vindecă tot!
Mai nou e un curent, ierburile tămăduitoate sunt peste tot: Mănâncă acum trei legături de pătrunjel pe zi şi scapi de ciroză!
– E de tei, sigur o să îţi facă bine, Silviu.
Să-mi bag picioarele, e din ăla bun, de TEI!!! Ăsta vindecă tot!
– Sunt convins, eu şi când am avut pneumonie, tot cu ceai mi-a trecut.
– Ai rămas glumeţ! Ca atunci când eram mică, îmi spune.
Se apropie de mine, cu halatul desfăcut. Toată căldura pielii sale radiază înspre mine. De sub halatul ei ies unde şi mirosuri, ca acelea care îi făceau pe Tom şi Jerry să plutească. În traducere, pentru cei care au sărit direct la desenele cu roboţi: „Boss, era bine rău androida, frate! Te vrăjea ca un Bakugan din ăla care scuipă energie!“.
E prea aproape!
Începe să îmi maseze mâna dreaptă, la încheietură. E bine.
Apoi, pentru că nu are o poziţie bună, se așază lângă mine, pe pat. E mai bine. Sper că profită de mine, măcar acum când sunt bolnav… ”
Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI.

 

PRIETENUL MEU, INSELATUL

 

Check Also

Cele mai tari oferte din magazinele patriei. (153)

De Silviu Iliuta–cronicipebune La 13 lei/kg. e pomana curata! Dumneavoastra stiti cati barbati au nevoie? …

Lasă un răspuns