Am auzit si mare stire de azi: “chinezii vor construi în 6 zile un spital cu 1000 de paturi.”
Ba, Ni Hao, ba, Dragonul Rosu, ba! Da’ voi puteti, ma, sa faceti in 1000 de zile un studiu de fezabilitate pentru a constata ca a expirat, apoi in alte 1000 de zile sa faceti alt studiu de fezabilitate, scump cat un spital cu 1000 de paturi, care sa contrazica primul studiu de fezabilitate, apoi peste 6 ani sa aprobe primul studiu de fezabilitate si in final, dupa 1000 de zile sa aresteze primarul care a dar autorizatia fara studiu de fezabilitate, iar dupa ce se schimba primarul sa dea aprobare pentru un spital cu 6 paturi?
Care nu se va face pentru ca s-au furat banii.
V-am facut, fraierilor!

2 Comentarii la “Ce chinezi fraieri! Fac un spital de 1000 de paturi, in 6 zile.

  1. Mk1 says:

    Si la ce le va folosi acest spital,daca nu au antidot la coronavirus?!Mie mi se pare mai degraba un lagar de concentrare,anticamera de la moarte…!Nu i mai tot dati de exemplu fara sa ganditi!!

  2. Ana says:

    Tot citesc comentariul de mai sus, cred ca l-am citit de cateva ori bune, sper ca e doar un comentariu spus in gluma, altfel daca e spus in serios…ii scriu lu’ Elan, cu rugamintea, sa imi dea voie sa plec, cu una din navele lor, pe Marte. Am auzit ca acolo ‘e pustiu’ si ‘e bine’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *