De prin presă: „Cea mai nouă piesă a Deliei, „Inimi desenate”, ar fi copiată după hitul „Right now”, al artistei Jeanette Biedermann. Reprezentanţii acesteia au făcut plângere la casa de discuri din România spunând că piesa Deliei se aseamănă foarte bine cu a artistei din Germania. Reprezentanţii cântăreţei au făcut deja sesizare la casa de discuri a Deliei.”
Sursa: Ev zilei.

„Interviu” cu Delia.
Reporter: Aveţi o piesă extraordinară. Cum v-a venit ideea să o compuneţi?
Delia: Mergeam prin ţară, am oprit la o benzinărie. Deodată mi-au venit în cap nişte sunete din altă lume, de undeva din cer, şi am început să o fredonez.
Reporter: În cap?
Delia: Da, mi-au intrat aşa…pe o ureche.
Reporter: Păi, poate se auzea la radio.
Delia: Posibil! Foarte posibil! Oricum, am sunat imediat compozitorul şi i-am spus să o scrie.
Reporter: Sunteţi o creatoare de muzică minunată. În general, cum va găsiţi sursa de inspiraţie: din iubire, din natură, din poezie?
Delia: A, nu! Mie îmi vin toate inspiraţiile divine în benzinării. Dar se întâmplă şi când ascult radio sau când vorbesc cu oamenii.
Reporterul: Înţeleg.
Delia(strigă): Auziţi! Chiar acum îmi vine o piesă! Vine! Chiar acum: Ascultaţi: „You’re beautiful/ You’re beautiful/You’re beautiful, it’s true.”
Reporterul: Doamna Delia…
Delia: Nu mă întrerupeţi ! „I saw your face în a crowded place/And I don’t know what to dooo!”
Reporterul: Nu e inspiraţia divină, asta vroiam să va spun. E ringtone-ul meu de la telefon , mă sună nevasta.
Delia: Nevasta? Să îi spuneţi că am compus o piesă pentru ea.
Reporterul: Aha. O să fie foarte fericită. Să revenim: artista Jeanette Biedermann va acuză că i-aţi furat o piesă. Cum va explicaţi?
Delia: Poate a fost şi ea în aceeaşi benzinărie cu mine. Eu iniţial am vrut să îi zic piesei „Inimi furate”, dar tocmai pentru că nu este furată i-am zis „Inimi desenate”.
Reporterul: Aşa se explică totul. Împărţiţi cu ea drepturile de autor din următorii ani?
Delia: Nu , că ar trebui sa le împart cu alţi 40-50 de oameni pentru piesele din trecut. Va daţi seama ce ar însemna?!
Reporterul: Ar fi nasol, da. Şi vitorul videoclip cum va arata? Tot în chiloţi? Va tăvăliti în costum de baie pe plajă? Staţi crăcănată pe capota masinii ? Sau ne pregătiţi o surpriză vocală şi mai mare?
Delia: Încă nu l-am fimat, dar e ok, arată bine. Mi l-a arătat regizorul meu aseară pe youtube, e chiar mişto!
Reporter: Va las, atunci. Mulţumesc pentru interviu şi…
Delia: Staţi! Ia auziţi! Aud sunete! Linişte! Vine inspiraţia: „Tu-du-du-duuu”.
Reporter: E laptop-ul meu, aşa face el când se închide.

 

De prin presă: „Cea mai nouă piesă a Deliei, „Inimi desenate”, ar fi copiată după hitul „Right now”, al artistei Jeanette Biedermann. Reprezentanţii acesteia au făcut plângere la casa de discuri din România spunând că piesa Deliei se aseamănă foarte bine cu a artistei din Germania. Reprezentanţii cântăreţei au făcut deja sesizare la casa de discuri a Deliei.” Sursa: Ev zilei. „Interviu” cu Delia. Reporter: Aveţi o piesă extraordinară. Cum v-a venit ideea să o compuneţi? Delia: Mergeam prin ţară, am oprit la o benzinărie. Deodată mi-au venit în cap nişte sunete din altă lume, de undeva din cer, şi am început să o fredonez. Reporter: În cap? Delia: Da, mi-au intrat aşa…pe o ureche. Reporter: Păi, poate se auzea la radio. Delia: Posibil! Foarte posibil! Oricum, am sunat imediat compozitorul şi i-am spus să o scrie. Reporter: Sunteţi o creatoare de muzică minunată. În general, cum va găsiţi sursa de inspiraţie: din iubire, din natură, din poezie? Delia: A, nu! Mie îmi vin toate inspiraţiile divine în benzinării. Dar se întâmplă şi când ascult radio sau când vorbesc cu oamenii. Reporterul: Înţeleg. Delia(strigă): Auziţi! Chiar acum îmi vine o piesă! Vine! Chiar acum: Ascultaţi: „You’re beautiful/ You’re beautiful/You’re beautiful, it’s true.” Reporterul: Doamna Delia… Delia: Nu mă întrerupeţi ! „I saw your face în a crowded place/And I don’t know what to dooo!” Reporterul: Nu e inspiraţia divină, asta voiam să va spun. E ringtone-ul meu de la telefon , mă sună nevasta. Delia: Nevasta? Să îi spuneţi că am compus o piesă pentru ea. Reporterul: Aha. O să fie foarte fericită. Să revenim: artista Jeanette Biedermann va acuză că i-aţi furat o piesă. Cum va explicaţi? Delia: Poate a fost şi ea în aceeaşi benzinărie cu mine. Eu iniţial am vrut să îi zic piesei „Inimi furate”, dar tocmai pentru că nu este furată i-am zis „Inimi desenate”. Reporterul: Aşa se explică totul. Împărţiţi cu ea drepturile de autor din următorii ani? Delia: Nu , că ar trebui sa le împart cu alţi 40-50 de oameni pentru piesele din trecut. Va daţi seama ce ar însemna?! Reporterul: Ar fi nasol, da. Şi vitorul videoclip cum va arata? Tot în chiloţi? Va tăvăliti în costum de baie pe plajă? Staţi crăcănată pe capota masinii ? Sau ne pregătiţi o surpriză vocală şi mai mare? Delia: Încă nu l-am fimat, dar e ok, arată bine. Mi l-a arătat regizorul meu aseară pe youtube, e chiar mişto! Reporter: Va las, atunci. Mulţumesc pentru interviu şi… Delia: Staţi! Ia auziţi! Aud sunete! Linişte! Vine inspiraţia: „Tu-du-du-duuu”. Reporter: E laptop-ul meu, aşa face el când se închide.  

12 thoughts on “Ce mai furăm azi? Nişte muzică? (Delia-„Inimi desenate”)

 1. Iulian says:

  Faza este ca nu Delia compune melodiile.. Numele trebuia schimbat, in loc de Delia trebuia KAZIBO MUSIC Ro.

  Piesa este frumoasa, zic eu. Si foarte tare articolul!

 2. Georgiana says:

  Interesant dialogul imaginar, însă forma corectă a verbului „a voi” este „voiam”, nu „vroiam”, așa cum ați scris. Comentariul este pentru a nu tulbura în vreun fel esența mesajului pe care doriți să-l expuneți în acest articol și în următoarele.

  • Silviu Iliuta says:

   In toate articolele apare „voiam”. Dar e vorba de un reporter. I-ati auzit, doamna? Unul nu spune „voiam”. Unul singur!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.