Home / (Pro)stirea zilei / Cea mai trista stire a zilei.

Cea mai trista stire a zilei.

Cea mai trista stire pe care am citit-o azi e ca un salon de masaj erotic isi opreste pe 15 martie activitatea, timp de 15 minute. “La momentul respectiv, fetele se vor opri din masaj si le vor vorbi clientilor despre importanta unor autostrazi pentru tara noastra.” E pe bune. (Europa Fm)

Frate, tu, cel care esti pe masa in momentul ala, rezista! Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci. Pentru mine TU esti adevaratul erou al zilei.

Nu imi pot imagina cum sa stai intins pe masa aia, dupa ce ai dat o caruta de bani, sa astepti un happy end si dintr-odata, maseuza sa se opreasca si sa iti spuna:

-Acum ne oprim 15 minute,. Ramaneti tare, puternic, in timp ce eu va voi vorbi despre importanta autostrazilor in tara noastra. Duoa cum stiti, culoarul Est-Vest este complet descoperit, iar romanii sunt nevoiti acum sa parcurga distanta pe drumuri nationale. Iata harta autostrazilor in Europa:

-De aceea este foarte important sa pastram aceste 15 minute de pauza si sa ne gandim sa avem un transport de nivel european. Gata, multumesc! Acum va rog sa va dati bermudele jos.

Silviu Iliutacronicipebune


Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

Check Also

Cam asa e pe la noi…

          Abia acum a ajuns si la mine postarea asta. Ireal. …

2 comments

  1. Dacă ești manager Jisk ești cool dacă îți susții crezul politic și dacă întrerupi activitatea.
    Dacă ești manager de salon erotic devii indezirabil dacă îți susții crezul politic și dacă întrerupi activitatea?

    Cumva un pic de dublu standard?

Lasă un răspuns