Orice cretin netestat psihologic are dreptul de a avea un animal de lupta. In plus, acesti cretini au si portavoce, caci social media le-a dat-o si i-a facut cunoscuti.
Nici cand iti iei un caine, nici cand iti faci un cont pe social media, nu dai test psihologic.
Un descreierat din asta a legat un caine fara stapan, apoi si-a pus cainele de lupta sa il sfasie. A filmat si a postat pe Tik Tok. Altul si-a asmutit fiara pe alt maidanez, pe care l-a omorat. Scene de o cruzime demne de cei mai sadici criminali din istorie. In fiecare zi apar astfel de imbecili care, in opinia mea, ar trebui sa primeasca pedepse mult, mult mai dure.
Va rog sa cititi petitia de mai jos si sa o semnati.

 

 

CEREM Ordonanta de Urgenta a Guvernului pentru:

– Majorarea pedepselor pentru cei care comit acte de cruzime impotriva animalelor cu inchisoare de la 2 pana la 10 ani si acordarea lor fara exceptie, cu executare, pentru toate faptele deliberate.

Aceste persoane reprezinta un pericol iminent pentru societate, cel mai probabil au deja antecedente in abuzarea oamenilor, violenta domestica, infractiuni periculoase, criminalitate. Faptele lor de cruzime au un PUTERNIC impact emotional asupra oamenilor care nu sufera de astfel de afectiuni psihice.

– Crearea si lansarea rapida a registrului in care sunt luate in evidenta toate persoanale care au comis sau comit acte de cruzime impotriva animalelor (dupa modelul FBI), ca instrument pentru prevenirea de noi acte de cruzime impotriva oamenilor si animalelor. Cautarea lor in mod activ, inclusiv prin implicarea cetatenilor. Testarea unui program national de includere a acestor agresori confirmati intr-un program de psihoterapie pentru prevenire. Lansarea unei campanii nationale de informare a publicului ca acesti oameni sunt cautati pentru identificare si punerea in aplicare a programului va descuraja viitoare acte de cruzime. Implementarea registrului si a campaniei se pot face extrem de usor.

– Supunerea la tratamente de psihoterapie pentru toti abuzatorili incarcerati pentru a creste sansele de reabilitare la intoarcerea in societate.

– Majorarea drastica a sanctiunilor pentru detinatorii de animale care nu asigura conditiile minime de bunastare animala si interzicerea pentru acestia de a mai detine animale la cea de-a doua abatere.

– Introducerea avertizarii oficiale, in urma sesizarilor, pentru cei care ameninta ca vor comite acte de cruzime impotriva animalelor, incluzand otravirea, spanzurarea si orice alta actiune care provoaca suferinta animalelor si care nu este reglementata in acest moment.

– Obligarea tuturor organelor de politie cu sprijinul pompierilor (dupa caz) sa intervina imediat atunci cand sunt semnalate cazuri de abuz asupra animalelor, cazuri cu animale aflate in pericol, ranite sau in situatii in care au nevoie de ajutor imediat. In acest moment, sunt putine sectiile de politie care trateaza cu seriozitate sesizarile privind bunastarea animalelor.

Petitie initiata de Asociatia Toto & Pufi si de Animals International. Petitie: AICI.

Citeste! Desteapta, fratilor. Oferta:

“Cronicile

 

3 Comentarii la “Cei care chinuiesc animale trebuie bagati la inchisoare!

  1. Amalia says:

    Nu pot fi reabilitati,am citit Mind Hunter,tot ce se poate face pentru ei,este sa fie eutanasiati.Sunt lipsiti de empatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *