Home / (Pro)stirea zilei / Cel mai trist mesaj primit vreodata.

Cel mai trist mesaj primit vreodata.

“Bună Silviu.
Vroiam să-ți povestesc pe scurt o întâmplare reala legata de preoți.
Cum se întâmplă și acum, părinți și bunici orbiți de o credință ireala, ne-au învățat ca biserica e salvarea și că, credința ne va face bine. Am fost abuzata sexual de tatăl vitreg la vârsta de 10 ani, mă ameninta și mi-a fost teama sa spun cuiva. Însă era mult de indurat și m-am gândit în mintea mea de copil învățat cu frica lui Dumnezeu sa ma spovedesc unui preot, la vârsta de 12 ani. Îmi dau seama acum ca a fost cea mai proasta alegere. Știam ca preotul nu poate spune nimănui ce aude la spovedanie și am spus ce mi se întâmplă. Tremuram toata de frica, dar speram ca daca voi spune cuiva, ma va ajut. Am fost la preot si i-am zis:
-Parinte, vreau să mă spovedesc!
Mi-a spus să spun, am zis,
-Părinte, mi-e rușine să zic dar trebuie să spun cuiva, tatăl meu vitreg mă violează…
A urmat o pauza lunga apoi mi-a spus :
-Se întâmplă, dar tu nu trebuie să-l urăști și să-i porți dușmănie, sa te rogi mult, în fiecare zi, și o să-ți fie iertate păcatele.

Ale mele!!! Eu eram păcătoasă pentru că un neom ma abuza de la vârsta de 10 ani. Am înțeles târziu ce rol joaca religia, biserica și preoții în viata noastră dar întâmplarea asta mie mi-a schimbat viata. Eu am înțeles că sunt de vină și ca sunt o păcătoasă, am acceptat abuzurile și nu am spus nimănui iar un pedofil și violator a murit neplatind nici o secunda din viata lui pentru tot ce a facut. I-am spus mamei când aveam 14 ani, nu m-a crezut evident, iar mai apoi să-mi spună că și dacă e adevărat ce spun sa trec cu vederea pentru că ea nu poate rămâne pe drumuri cu trei copii. Marchează pe viață, am 36 de ani și încă ma lupt cu demonii, cu regretele, am citit cărți de psihologie ca să mă ajut și am făcut în asa fel încât să devin omul de azi. Ne-au vrut și ne vor dobitoci, și culmea, funcționează. Nici nu-și dau seama cât rău fac.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat iar dacă vrei sa postezi mesajul te rog nu-mi afisa numele. Îți mulțumesc!”

S-a intamplat in Constanta. Nu mai pot apune nimic dupa asta.

OFERTA:

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

Check Also

Cam asa e pe la noi…

          Abia acum a ajuns si la mine postarea asta. Ireal. …

2 comments

  1. nu cred ca se mai poate spune ceva…. mi s-a facut pielea de gaina! il loc sa o ajute…sa o salveze cumva…el ii spune sa indure…ala nu e preot…nici macar om nu il pot numi….o scursura 😭

  2. Nimic nu te mai poate face bine după ce s-a întâmplat o astfel de grozăvie …Poate doar o spălare de creier…încerci sa uiți dar o sa-ți aduci aminte întotdeauna…Se spune să iertăm și că ne vom simți mai bine. Oare?

Lasă un răspuns