Unele dintre cele mai mari imbecilitati ale lumii moderne mi se par concursurile de Miss.

Era un juriu la Miss Universe, sau nu stiu exact la care Miss-sunt atatea versiuni planetare, format intre altii din o tanti acra si cu 7 kile’ de glet de la Dedeman pe figura, care daca zambea putin mai larg ii crapa pielea de pe coapse. Genul de femeie pentru care orice alta femeie e o amenintare. Mai erau jurati niste baieti cu bani. Unul parea genul de peste venit sa aleaga fete la impresariat pentru bogatani. Parea, poate nu era. Iar alta, fosta Miss in nu stiu ce an, e genul de tipa care la orice intrebare de genul “stii sa faci oua ochi “, ti-ar raspunde cu: 

-Lupt pentru pacea lumii!

Singurul care ar fi putut sa jurizeze o femeie era un nene care nu s-a apropiat in viata lui la mai putin de doi metri de una. Foarte bun in juriu.

Criteriile dupa care judeca astia sunt:

-cat de mult poate sta fata cu ranjetul ala tamp pe figura. Unele raman asa si cand vorbesc despre foametea din Africa:

-sa intre in 90-60-90. Orice centimentru in plus sau in minus inseamna ca esti mai naspa.

-sa stie sa recite rahaturi in care nu cred, dar care dau bine. Era acum cativa ani un interviu cu o Miss din asta care nu stia care e capitala statului New York, ea fiind americanca. Dar altfel salva de la infometare copiii din Filipine. Le dadea like-uri pe net, cred.

Astea-s criteriile dupa care femeile sunt considerate cele mai frumoase. Ca sa nu mai zic de faptul ca abia acum o lesbiana declarata a ajuns in marea finala.

Astea sunt cele mai injositoare concursuri pentru femei. E ca si cum le-ai reduce la niste bucati de carne cu zambet si suficient creier incat sa poata spune trei cuvinte. Femeile sunt mult mai mult de atat, fratilor! Ne-am tampit de tot?

Daca un extrateretru ne-ar privi acum, ar zice:

-Ba, Martian2323, ii mai stii pe idiotii aia care sarbatoresc cand planeta lor mai da o rotatie completa in jurul stelei lor?

-Terra? Aia cu steaua aia mica: Soarele?

-Aia, da. Tu stiai ca au un concurs anual in care isi aleg cea mai tare femela de pe planeta, dupa ce o masoara cu centimetru, o pun sa mearga douazeci de metri in linie dreapta, sa ranjeasca si sa reproduce doua fraze?

-Ba’, Martian8956, esti prost? Atat de primitivi sunt aia incat cea mai tare femela a lor este cea care poate spune doua fraze scrise de altii?

-Da.

-Plm, nu-i mai invadam nici secolu’ asta. Mai bine atacam planeta aia cu furnici. Par mai inteligente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *